Fernando Alonso, lovit de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, în Elveția! În ce stare se află marele pilot de F1

1 săptămână in urmă 48

Pilotul de Formula 1 Fernando Alonso a fost lovit de o mașină în timp ce se afla pe bicicletă, aproape de reședința sa din Lugano, în Elveția.

El a fost transportat la spital și surse citate de presa internațională arată că și-ar fi fracturat maxilarul. Totuși, echipa sa a oferit foarte puține detalii despre starea sa de sănătate oficiale prin intermediul unui comunicat de presă.

Fernando Alonso ar fi fost lovit de o mașină în timp ce mergea cu bicicleta. Starea pilotului de Formula 1

Din primele informații reiese că în acest moment pilotul de Formula 1 este conștient. Totodată, acesta va fi supus unor investigații medicale amănunțite în cursul zilei de vineri, la un spital privat din Berna.

Incidentul ridică îngrijorări serioase cu privire la prezența lui Alonso la startul începutului de sezon în Bahrein, de luna viitoare.

„Echipa de Formula 1 Alpine poate confirma că Fernando Alonso a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se află pe bicicletă în Elveția. Fernando este conștient, se simte bine și va fi supus mai multor examinări medicale mâine dimineață. Echipa nu va mai da alte detalii în acest moment, mai multe noutăți vor fi oferite mâine”, este comunicatul echipei Alpine.

 

 

The post Fernando Alonso, lovit de o mașină în timp ce mergea pe bicicletă, în Elveția! În ce stare se află marele pilot de F1 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă