Fermă uriașă de canabis descoperită lângă Craiova, în casa a doi cetățeni spanioli stabiliți în România

2 luni in urmă 11

O fermă uriașă de canabis a fost descoperită de procurorii DIICOT, lângă Craiova, în timpul unei percheziții domiciliare la locuința unor cetățeni spanioli stabiliți în România.

Doi cetățeni spanioli au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit DIICOT, ”ofițerii de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că în curtea unui imobilul situat în comuna Brădeşti, judeţul Dolj, folosit de către doi cetățeni spanioli, se află o construcţie cu parter şi etaj, ce prezenta urmele unui incendiu recent, în interiorul căreia se aflau mai multe instalaţii de iluminare şi de alimentare cu apă, precum şi plante ce păreau a face parte din specia „cannabis”, în ghivece, în diferite stadii de vegetaţie, dar şi muguri ai unor astfel de plante”.

Pe 26.03.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună ofițeri de poliție judiciară au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia a fost identificată o plantație indoor de cannabis, dotată cu sisteme de iluminare, încălzire şi irigare.

708 plante de cannabis, ascunse în locuința din Brădeşti

Procurorii au ridicat de la fața locului mai multe mijloace materiale de probă, printre care şi 708 plante de cannabis, totalizând 103,5 kilograme de masă vegetală şi 19,5 kilograme de inflorescențe de cannabis.

Ca urmare a descoperirii făcute, cei doi cetățeni spanioli au fost reținuți și ulterior arestați prevenitv pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

canabis plante ferma craiova bradesti
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă