Fericirea care a ținut cât două poze. O mamă din SUA a murit de Covid la câteva zile după naștere

2 luni in urmă 32

Kristen McMullen, 30 de ani, din Brevard, Florida, și-a ținut bebelușul nou-născut în brațe pentru câteva clipe, timp în care ea și fetița au fost imortalizați în două fotografii. Apoi, mama a trebuit să fie transferată la secția de terapie intensivă, iar după câteva zile a murit. Povestea emoționantă a fost publicată de publicația Click Orlando.

Gravidă în opt luni și infectată cu coronovirus, Kristen a fost internată la un spital din Melbourne. Simptomele ei s-au agravat, iar medicii au decis să efectueze de urgență cezariana.

Pe 27 iulie, mama a adus-o pe lume Summer, cu o săptămână mai devreme decât era planificat.

Kristen a ținut-o în brațe pe micuță doar câteva clipe. Există doar două imagini în care apar mama și fiica. Fericirea a durat preț de două instantanee.

După naștere, femeie a trebuit să fie transferată pe secția ATI din cauza complicațiilor respiratorii. A fost ventilată mecanic, însă, pe 6 august, a pierdut lupta.

„A făcut totul pentru bebeluș”

„A făcut totul pentru bebeluș și a dat totul pentru a combate această boală. Din păcate, boala a câștigat. Este absolut teribil”, o povestit James Syverson, unchiul lui Kristen.

Familia a creat un cont GoFundMe pentru a acoperi cheltuielile medicale și asistența financiară pentru Keith, tatăl rămas singur.

Varianta Delta a virusului se răspândește în prezent rapid în Statele Unite. Numărul deceselor a crescut cu 89% în ultimele două săptămâni.

SUA are deja cea mai mare rată a mortalității din lume: peste 616.000 de oameni au murit după infecție de la începutul pandemiei.

Spitalele din Florida, în special, sunt confruntate cu un număr în creștere rapidă de pacienți.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă