Fenomenul sârb de la Fiorentina poate fi noul Zlatan Ibrahimovic de la AC Milan! „Diavolii” pregătesc transferul lui Dusan Vlahovic

2 săptămâni in urmă 20

Atacantul sârb Dusan Vlahovic a atras atenția celor de la AC Milan, după ce a reușit să marcheze 14 goluri în ultimele 19 meciuri de Serie A, fiind comparat cu suedezul Zlatan Ibrahimovic pentru corpul său atletic.

Actualul antrenor al Milanului, Stefano Pioli, este cel care l-a debutat pe vârf în perioada când a pregătit gruparea „viola”.

Dusan Vlahovic, considerat noul Zlatan Ibrahimovic, ar putea fi transferat de AC Milan!

Dusan Vlahovic poate fi transferul de top al celor de la AC Milan în vară. Pe vremea când juca la Partizan, starul Fiorentinei îi spunea coechipierului său Valeri Bojinov că este „Zlatan Ibrahimovic al Belgradului”.

După ce a reușit un hat-trick istoric în prima repriză pentru Fiorentina, în victoria cu 4-1 de luna trecută, la Benevento, el a dezvăluit că se află printre componenții echipei sale de Fantasy Football.

„Astăzi voi primi o mulțime de puncte!”, a declarat entuziasmat puternicul, dar agilul atacant de picior stâng în interviul post-meci pentru cei de la Sky Sport Italia. A fost momentul în care cei de la AC Milan au intensificat negocierile pentru transferul său.

Se inspiră din jocul lui Erling Haaland: „Pot ajunge la nivelul lui”

Cu dubla sa din meciul contra Atalantei, din weekendul trecut, Vlahovic s-a alăturat unui club exclusivist, devenind doar al patrulea jucător născut după anul 2000, alături de Jadon Sancho, Moise Kean și Erling Haaland, care a marcat cel puțin 20 de goluri în ligile europene care fac parte din „Big Five”.

Vlahovic este convins că locul lui se află într-o astfel de companie ilustră. El este încrezător că poate ajunge la același nivel cu Erling Haaland, cel mai râvnit tânăr atacant din lume la acest moment

Îl urmăresc și încerc să-i înțeleg finalizarea și felul cum se mișcă”, a declarat Vlahovic pentru La Repubblica. „Apoi, mă concentrez asupra punctelor mele forte și a punctelor mele slabe. Poate că par încrezut, dar cu ambiție și determinare, pot ajunge și eu acolo”, a mai spus jucătorul.

Autograful de la Ibra și mesajul în limba sârbă

Legendarul suedez Zlatan Ibrahimovic, cu care este asemănat din ce în ce mai des Dusan Vlahovic, l-a observat deja pe asul Fiorentinei. În săptămâna care a urmat hat-trick-ului reușit de Vlahovic la Benevento, Fiorentina a întâlnit-o acasă pe AC Milan și, la finalul jocului, Ibrahimovic i-a oferit tânărului său adversar un tricou cu numele lui și cu autograf.

Mesajul m-a uimit total. «Mult noroc în toate, îți doresc tot binele din lume», a scris el în sârbă, în limba mea!”, a declarat Vlahovic pentru La Repubblica.

Poate că a fost un gest simplu, dar s-ar putea dovedi unul semnificativ în ceea ce privește viitorul lui Vlahovic, mai ales că Ibra are origini de bosniac.

Legătură extraordinară pe care o are cu antrenorul Milanului: „E destinat să ajungă sus”

Cu toate acestea, Vlahovic nu este admirat doar de Ibrahimovic la Milan. Antrenorul Stefano Pioli este, de asemenea, un mare fan al sârbului.

Actualul tehnician al rossonerilor a fost cel care i-a oferit lui Vlahovic șansa debutului în Serie A, în septembrie 2018, împotriva Interului, în perioada în care a fost la Fiorentina.

Vlahovic a progresat foarte bine”, a declarat Pioli reporterilor înainte de întoarcerea sa pe Artemio Franchi, de luna trecută.

Am apreciat întotdeauna etica lui incredibilă de muncă, pentru că, atunci când te antrenezi așa, ești destinat să ajungi foarte sus. El este un foarte bun atacant central”, a adăugat antrenorul Milanului despre fostul său elev.

Vlahovic, la rândul său, nu a uitat niciodată rolul jucat de Pioli în consolarea unei echipe devastate de moartea fostului căpitan al Fiorentinei, Davide Astori, în martie 2018, și l-a descris pe antrenor „ca pe un tată” pentru jucători.

Fotbalistul de 21 de ani nu ar rata oportunitatea de a lucra din nou sub comanda lui Pioli, în timp ce șefii Milanului consideră că Vlahovic ar beneficia și el enorm de șansa de a fi luat sub aripa lui chiar de Ibrahimovic, care urmează să semneze un contract pentru un nou sezon la gruparea de pe San Siro.

 

 

The post Fenomenul sârb de la Fiorentina poate fi noul Zlatan Ibrahimovic de la AC Milan! „Diavolii” pregătesc transferul lui Dusan Vlahovic appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă