Fenomenul cu sânge de român este alesul celor de la PSG pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe! Karim Adeyemi este aproape de un transfer de senzație, lângă Leo Messi și Neymar jr.

3 săptămâni in urmă 19

Starul lui Red Bull Salzburg, Karim Adeyemi, care are origini românești, ar putea fi înlocuitorul căutat de PSG, în cazul în care golgheterul Kylian Mbappe va pleca liber de contract la Real Madrid.

Veștile primite de vicecampioana LaLiga din capitala Franței sunt excelente pentru planurile de viitor ale madrilenilor.

Vedeta lui RB Salzburg este tentată de o mutare la PSG și nu vrea să dea curs unei propuneri venite de la Bayern Munchen

Anunțul legat de interesul puternic al vicecampioanei Ligue 1 pentru Karim Adeyemi, noul star al naționalei Germaniei, a fost făcut de către cei de la Sky Sports, care afirmă că echipa antrenată de Pochettino va avea de înfruntat concurența venită din partea celor de la Bayern Munchen.

În urmă cu câteva zile, agentul lui Adeyemi s-a întâlnit cu reprezentanții lui Bayern, dar tânărul atacant al lui RB Salzburg nu ar agrea în acest moment un transfer la campioana Bundesligii.

Proaspătul internațional german are, la doar 19 ani, 14 goluri marcate până acum în acest sezon, 10 în campionat și 4 în Champions League.

Poate cel mai important atu al său este prețul extrem de accesibil pentru cluburile mari ale Bătrânului Continent, de doar 30 de milioane de euro.

Dortmund are o relație de afaceri excelentă cu superputerea fotbalului austriac Red Bull Salzburg, după ce l-a transferat în ianuarie 2020 pe golgheterul norvegian Erling Haaland, și ar fi și ea interesată de vârful cu sânge de român.

Cu toate acestea, însă, PSG este favorită pentru transfer și va insista pentru aducerea lui Karim Adeyemi în cazul în care campionul mondial francez Kylian Mbappe se va transfera liber de contract la Real Madrid, în vara viitoare.

The post Fenomenul cu sânge de român este alesul celor de la PSG pentru a-l înlocui pe Kylian Mbappe! Karim Adeyemi este aproape de un transfer de senzație, lângă Leo Messi și Neymar jr. appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă