Fenomen neobișnuit în Extremul Orient: Nave fantomă apărute pe coasta Rusiei FOTO VIDEO

2 săptămâni in urmă 49

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 00:21

64 citiri

 Nave fantomă apărute pe coasta Rusiei FOTO VIDEO

Un fotograf din Vladivostok a surprins un fenomen cu totul neobișnuit apărut pe coasta din Primorsky Krai, Rusia, situată în Extremul Orient: nave fantomă care au eșuat în apropierea țărmului. Aceste vase goale de pescuit provin din Coreea de Nord, iar în spatele lor stau numeroase povești tragice.

Se pare că aceste întâmplări ciudate se petrec tot mai des în ultimii ani, ele fiind scoase la iveală de martori oculari din regiune, potrivit Radio Free Europe.

Încă din anul 2019, fotograful Natalya Bulkina, care trăiește la Vladivostok, în Extremul Orient din Rusia, caută epavele navelor fantomă venite din Coreea de Nord.

Fenomen nevăzut petrecut în Antarctica: Omenirea are un scut protector neștiut VIDEO

Cele mai multe dintre vasele care plutesc în derivă sau ajung chiar pe coastele Rusiei sunt goale, însă în unele cazuri ele transportă și trupuri neînsuflețite ale marinarilor nord-coreeni sau supraviețuitori ai furtunilor care lovesc frecvent, în fiecare an, Marea Japoniei.

În 2018, localnicii au adus un excavator pentru a sparge carena unui vas fantomă răsturnat, care s-a afundat în nisipul de pe coastă, pe o plajă aflată la 150 de kilometri de Vladivostok, după ce au auzit țipete în interior.

Odată ce coca a fost deschisă, a apărut un pescar din Coreea de Nord, ”slăbit și cu ochii roșii”. În general, pescarii care supraviețuiesc în tentativa lor de a ajunge la uscat, în Rusia, sunt deportați în țara lor natală.

Extincția în masă a început pe Pământ, anunță savanții din America. Când au avut loc celelalte cinci VIDEO

Bulkina, care s-a mutat la Vladivoastok din orașul său natal de lângă Sankt Petersburg, a declarat că, după ce a văzut mai multe nave nord-coreene în timpul aventurilor sale, și-a dat seama că epavele ”nu erau un caz izolat, ci făceau parte dintr-un fenomen pe scară largă”.

Citeste si:

SUA avertizează Kazahstanul că va fi greu să scape de trupele Rusiei, după ce i-a cerut ajutorul pentru a opri revoltele violente

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken, a declarat vineri, 7 ianuarie, că va fi ”foarte dificil” ca autoritățile din Kazahstan să obțină retragerea trupelor ruse, după ce acestea au...

 ”Rusia este o ameninţare pentru securitatea din zonă”. La ce pericol este expusă România

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a afirmat vineri, 7 ianuarie, că declarațiile agresive ale Rusiei fac parte din modul său de negociere. Cu toate acestea, social-democratul a subliniat că,...

Adevarul.ro

ObservatorNews.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă