Fenerbahce – Rizespor, de la 18:00! Marius Șumudică, debut de coșmar pe banca noii echipe! Românul are misiune imposibilă la Istanbul

1 lună in urmă 21

Marius Șumudică revine pe banca tehnică după ce a rupt contractul cu Gaziantep. Tehnicianul debutează efectiv pe banca lui Rizespor, într-o deplasare infernală. Noua sa echipă are meci pe terenul lui Fener.

Marius Șumudică are deja două meciuri de când a semnat cu Rizespor. Victorie la scor cu Gaziantep, fosta sa echipă, și remiză cu Bașakșehir, campioana Turciei. Românul și-a amânat plecarea spre Istanbul din cauza cazurilor de coronavirus care au decimat clubul său.

Azi, Kayserispor, antrenată de Dan Petrescu, a obținut o victorie uriașă pe terenul celor de la Kasimpasa, iar fostul antrenor al lui CFR luj începe să spere în lupta pentru evitarea retrogradării.

Fenerbahce – Rizespor, de la 18:00! Marius Șumudică, debut de coșmar pe banca noii echipe! Românul are misiune imposibilă la Istanbul

Rizespor joacă de la 18:00 pe terenul lui Fenerbahce, în etapa 21 din Turcia. După 20 de partide, echipa lui Marius Șumudică este pe locul 12, cu 25 de puncte.

Fenerbahce este pe 3, cu 42 de puncte, iar dacă se impune azi va deveni lider în Turcia.

Loic Remy, Milan Skoda, Montassar Talbi, Tunay Torun, Fernando Andrade, Erik Sabo, Kemal Rüzgar, Selim Ay, İsmail Köybaşı, Mithat Pala și Alberk Koç sunt absențele din lotul lui Rize, cauzate de infectarea cu noul coronavirus.

Marius Șumudică, surpriză înaintea „șocului” cu Fenerbahce! Transfer de marcă reușit de Rizespor

Rizesport l-a transferat pe norvegianul Alexander Soderlung, iar atacantul de 33 de ani ar putea debuta chiar la meciul de sâmbătă.

„Cu Fenerbahce… asta e viața! E un joc, nu mergem învinși, cum nu am mers nici la Bașakșehir. Eu am mai câștigat cu Fenerbahce o dată, merg să mă lupt. Dacă vom pierde, vom pierde. Dacă vom face un egal va fi ceva extraordinar.

Dar este extrem de important următorul meci de acasă, cu Kasimpasa, pe care va trebui să-l câștigăm și să ieșim foarte repede din zona asta a nisipurilor mișcătoare, să n-am grijă.

Dacă voi reuși să termin în primele 12 din anul ăsta ar fi o performanță notabilă și cu siguranță anul viitor ne vom bate la primele 8”, a declarat Marius Șumudică la plecarea spre Turcia.

The post Fenerbahce – Rizespor, de la 18:00! Marius Șumudică, debut de coșmar pe banca noii echipe! Românul are misiune imposibilă la Istanbul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă