Femeie moartă pe bancheta din spate a unui Mercedes din care doi români au fugit, urmăriți de poliția germană

3 săptămâni in urmă 1

O femeie care era pasageră într-o mașină care a făcut accident la marginea orașului Waizenhofen a fost găsită moartă de polițiști, scrie Donau Kurier. Doi români au ieșit din vehicolul SUV și au fugit, imediat după impact.

Scenele de luni seara păreau dintr-un thriller. În jurul orei 19:30, camera de supraveghere a unei companii de deșeuri a descoperit două mașini ai căror ocupanți nu aveau autorizație să se afle în incintă, ,într-o zonă periferică din Burgsalach (districtul Weißenburg-Gunzenhaus).

Când patrulele de poliție alertate s-au apropiat de zonă, un SUV Mercedes și o dubă închisă la culoare au scăpat printr-un drum forestier. Vehiculele s-au separat și duba a ieșit din raza de vizibilitate a polițiștilor. E și la această oră căutată.

Un elicopter de poliție, care a fost alertat în timpul operațiunii de urmărire, deoarece are o cameră termică, a descoperit SUV-ul care fugea și l-a urmărit. Cele două mașini de patrulare care erau pe urmele Mercedesului s-au oprit, mașina fiind văzută mai bine din aer.

Femeie moartă pe bancheta din spate a unui Mercedes din care doi români au fugit, urmăriți de poliția germanăCopacul de care s-a lovit Mercedesul. Foto: Donau Kurier

Fuga rapidă s-a încheiat însă la ieșirea din Waizenhofen, când șoferul a condus brusc drept înainte, într-o curbă ascuțită la dreapta și a lovit un nuc cu toată forța. De asemenea, a rupt din pământ un semn de circulație cu baza de beton.

Șoferul și pasagerul din dreapta au încercat să scape pe jos, dar polițiștii sosiți în număr mare la locul accidentului, i-au arestat. Ofițerii au descoperit apoi o femeie rănită pe bancheta din spate a SUV-ului Mercedes zdrobit. Rănile ei au fost atât de grave încât a murit la locul accidentului.

Deoarece nu era clar dacă femeia a murit în urma accidentului sau dacă rănile i-au fost cauzate înainte, procurorul a ordonat autopsia. Aceasta a arătat căfemeia de 40 de ani nu purta centura de siguranță și a suferit răni mortale în urma impactului.

Femeia ucisă avea un pașaport spaniol, șoferul în vârstă de 50 de ani scăpat nevătămat și pasagerul de 40 de ani care a fost internat în spital cu răni ușoare sunt din România.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă