Femeie lovită mortal pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. Soțul ei, accidentat și el, a ajuns la spital

1 săptămână in urmă 85

Accident teribil, noaptea trecută, în Bistriţa-Năsăud! O femeie de 60 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de o maşină. Era alături de soţul ei trăgeau după ei doi bivoli, pe un drum judeţean. Şoferul de 25 de ani nu i-a văzut la timp şi i-a lovit în plin. Şi soţul femeii, dar şi conducătorul auto au ajuns la spital. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă localităţile Poiana Ilvei de Ilva Mică. Cei doi soţi fuseseră prin sat, cu treburi. Aveau cu ei doi bivoli, alături de care s-au întors pe jos, după lăsarea serii, spre casă. Pe drum au fost loviţi de un şofer de 25 de ani care, cel mai probabil, nu i-a văzut.

Femeia nu a putut fi salvată, soțul ei a ajuns la spital, după accident

Echipajele medicale sosite la faţa locului au găsit femeia de 60 de ani în stop cardio respirator. N-au mai reuşit să o salveze. Soţul ei, de 66 de ani, şi şoferul maşinii au fost duşi la spital.

În accident a fost rănit şi unul dintre bivoli. Autorităţile sanitar-veterinare au decis că acesta va fi eutanasiat, deoarece rănile nu mai pot fi vinecate.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă