Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Agresorul de 17 ani a fost prins de poliție

3 săptămâni in urmă 16

Vineri, 05 Noiembrie 2021, ora 20:55

126 citiri

Femeie înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca. Agresorul de 17 ani a fost prins de poliție

Poliţiştii din Cluj au demarat o anchetă, vineri seară, după ce au fost sesizaţi că o femeie a fost înjunghiată într-un magazin din Cluj-Napoca de o persoană care ulterior a fugit.

În scurt timp a fost identificat suspectul, un adolescent de 17 ani, dus la audieri, pentru a se stabili de ce a recurs la acest gest.

”În jurul orei 18.30, poliţiştii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înţepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locaţia respectivă, a transmis, vineri seară, IPJ Cluj.

Sursa citată a precizat că, la faţa locului, poliţiştii au identificat o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conştientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

”De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp poliţiştii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani. Acesta a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză şi luării măsurilor legale, în consecinţă”, au mai transmis poliţiştii.

Citeste si:

De ce localitățile cu cea mai ridicată rată de imunizare sunt în continuare în topul infectărilor cu COVID. Dovada că vaccinurile funcționează cu adevărat

Orașele cu cea mai ridicată rată de vaccinare, București și Cluj, sunt și unele dintre orașele în care au fost înregistrate cele mai multe cazuri de COVID-19. Nu și cele mai multe decese...

 ”Erai mereu cu zâmbetul pe față chiar dacă în suflet ascundeai o supărare”

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Bistrița, a fost găsită decedată într-un apartament din Cluj, unde se mutase pentru studii, duminică, 31 octombrie. Rebeca era studentă la...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă