Femeie din Vrancea, filmată în timp ce este bătută de cei doi copii. Bărbatul care a instigat la violență s-a ales cu dosar penal

2 luni in urmă 2


Bărbatul de 50 de ani a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de violență în familie, după ce pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț cu doi copii în vârstă de 8 și 11 ani care își lovesc mama sub privirile acestuia, scrie Ziarul Adevărul.


În imaginile postate pe rețelele de socializare se observă cum femeia în vârstă de 41 de ani este lovită cu diferite obiecte de cei doi copii. Toată întâmplarea ar fi fost filmată cu telefonul mobil de fiica mai mare a cuplului, scrie Ziarul Adevărul. 


Femeia ar fi fost bătută și de tatăl copiilor care se afla în stare de ebrietate spun aceleași surse. Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor vrânceni, care s-au autosesizat.


”La data de 28 ianuarie, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie, o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia, ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.


Între timp,  cei trei copii şi mama acestora au fost internaţi într-un centru maternal. De asemenea, pe numele bărbatului a a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă