Femeie din San Francisco, fotografiată ieșind pe geamul unei mașini, înarmată cu o mitralieră AK-47

2 luni in urmă 20

Imaginea a fost surprinsă în luna iulie, în timpul unei curse ilegale de mașini, potrivit Sky News. În fotografia publicată de polițiștii din San Francisco femeia apare în timp ce iese pe fereastra unui Cadillac, în mers, în timp ce are în mână o pușcă de asalt AK-47.

Poliția au urmărit și confiscat mașina pe 5 august și continuă investigațiile.

Într-o postare pe Twitter a Poliției din San Francisco se vede cum aceeași mașină este remorcată în timp ce este escortată de ofițeri aflați pe motociclete.

On 7/11/2021, During an illegal exhibition of speed event at Barneveld & McKinnon, a passenger leaned out of a Cadi holding an AK47; see photo. SFPD Traffic Company personnel worked up a case, and seized this particular vehicle today. @SFPD @sfmta_muni @SFPDPerea pic.twitter.com/4disQpzziY

— SFPDTrafficSafety (@SFTrafficSafety) August 5, 2021

”Pentru că este vorba despre o anchetă în desfășurare, nu putem face alte comentarii”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției, Adam Lobsinger, pentru SF Gate, fără a preciza dacă în acest caz au fost făcute arestări sau dacă femeia a apucat să tragă cu mitraliera.

Potrivit unui raport publicat la jumătatea acestui an de Departamentul de poliție, numărul actelor de violență legate de armele de foc din primele șase luni a crescut cu 84% față de aceeași perioadă din 2020.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă