Femeie din Botoșani, agresată sexual şi tâlhărită, de un tânăr care a bătut la uşa apartamentului și a spus că este polițist

6 zile in urmă 30

O femeie din Botoşani a fost tâlhărită şi agresată sexual în propria locuinţă de un tânăr de 23 de ani care a bătut la uşa apartamentului, spunând că este polițist, scrie ziarul local Monitorul de Botoșani.

Incidentul a avut loc noaptea trecută într-un cartier din Botoșani, iar poliția a fost sesizată chiar de femeia agresată.

„Din verificările efectuate până în acest moment a reieșit faptul că la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 3, un bărbat ar fi bătut la ușa apartamentului în care se afla victima, iar în momentul în care aceasta i-a deschis, bărbatul ar fi agresat-o și i-ar fi sustras din locuință mai multe bunuri. În același context, prin constrângere, ar fi întreținut un act sexual cu victima”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Agresorul este un tânăr de 23 de ani care a fugit imediat după ce a comis fapta și a fost prins la scurt timp de polițiști. El a fost găsit pe o stradă din oraș și dus la audieri. El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tâlhărie calificată şi viol.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă