Femeie de 31 de ani din Valcea, retinuta dupa ce a incercat sa retraga bani din contul altei persoane

1 lună in urmă 18

Politistii din Valcea au retinut o femeie care a incercat sa retraga suma de 18.000 de lei din contul unei persoane, folosind un act de identitate fals. Cazul a ajuns in atentia autoritatilor dupa ce angajatii unitatii bancare au anuntat Politia.

Potrivit unui comunicat dat publicitatii vineri de Politiei Judetene Valcea, politistii de investigatii criminale au retinut pentru 24 de ore o femeie de 31 de ani, pentru uz de fals si fals privind identitatea.

Politistii au deschis dosarul dupa ce, in 20 ianuarie, un angajat al unei sucursale bancare din Ramnicu Valcea a sesizat Politia municipiului despre faptul ca o femeie a prezentat la casieria unitatii un act de identitate fals si ar fi incercat sa retraga o suma de bani.

"Din verificarile efectuate, politistii au identificat o femeie de 31 de ani, din municipiu, care ar fi prezentat la o unitate bancara o carte de identitate falsa ce continea fotografia ei si datele de stare civila ale unei femei de 41 de ani si folosindu-se de aceasta ar fi incercat sa retraga suma de 18.000 lei, ce se afla in contul deschis pe numele femeii de 41 de ani", mai transmite IPJ Valcea.

Citeste si:
Roman de 21 de ani, violator in serie, arestat si predat autoritatilor din Marea Britanie


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă