Femeie cercetată pentru că şi-a agresat fiica în vârstă de doi ani şi a ameninţat-o cu moartea. Polițiștii au emis ordin de protecție

2 săptămâni in urmă 19

Sambata, 08 Ianuarie 2022, ora 19:51

180 citiri

Femeie cercetată pentru că şi-a agresat fiica în vârstă de doi ani şi a ameninţat-o cu moartea. Polițiștii au emis ordin de protecție

O femeie de 29 de ani din Constanţa este cercetată după ce și-a lovit fetiţa în vârstă de doi ani şi a amenințat-o că o omoară. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie împotriva femeii.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, sâmbătă seara, că în urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini în care se observă cum o femeie agresează o fetiţă, poliţiştii au început verificările.

"În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de doi ani, este fiica acesteia", a anunţat IPJ Constanţa.

Sursa citată menţionează că din primele cercetări, pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei.

"Poliţiştii au înştiinţat D.G.A.S.P.C. Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în tară, minora, împreună cu fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială", a mai transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, ancheta fiind coordonată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

În imaginile apărute pe o reţea de socializare se observă cum femeia o loveşte în mod repetat pe fetiţă şi o ameninţă că o omoară pentru că seamănă cu tatăl ei.

Citeste si:

Eveniment special în viața nigerianului care a cucerit inimile românilor la Vocea României

Tobi Ibitoye, nigerianul care a cucerit inimile românilor la „Vocea României”, în 2015, în prezent artist al caselor de discuri Roton și Hahaha Production, și soția sa Antonia au devenit...

 ”Va fi urcat în următorul avion spre casă!”

Comisarul interimar al forţei de frontieră din Australia examinează o "problemă" care a apărut cu declaraţia de călătorie în Australia a sârbului Novak Djokovici pentru primul grand slam...

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă