Femeie ameninţată cu pistolul în trafic de un tânăr de 19 ani

2 săptămâni in urmă 25

O șoferiță din Constanța a avut parte de o sperietură serioasă în trafic. Femeia în vârstă de 25 de ani se afla la volanul maşinii sale şi în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, la un moment dat, a fost ameninţată cu pistolul de către pasagerul unui maşini care a depăşit-o.

Speriată, femeia a tras maşina pe dreapta şi a sunat la numărul de urgenţă 112. Imediat poliţiştii au pornit pe urmele agresorului. Autoturismul în care se afla individul în cauză a fost depistat ulterior pe str. Depozitelor din Mioveni, potrivit epiteşti.ro.

„În ziua 29 decembrie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați, prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie de 25 de ani, din Constanța, că, în timp ce se deplasa cu autoturismul dinspre Pitești către Câmpulung, ar fi fost amenințată, cu un pistol, de un pasager dintr-un autoturism care se deplasa în aceeași direcție de mers.

Imediat, dispecerul a transmis evenimentul în atenția tuturor structurilor Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, descrierea autoturismului fiind comunicată către polițiștii aflați în teren.

În urma comunicării, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat, în trafic, autoturismul în cauză, pe str. Depozitelor din Mioveni, circulând dinspre DN 73 către Valea Stânii”, a transmis IPJ Argeş.

Citeşte şi: Ameninţare cu bombă la mall-ul Park Lake din Bucureşti. Oamenii aflaţi la cumpărături, evacuaţi de urgenţă

În maşina oprită se afla şi o minoră. Trei persoane au fost duse la audieri la Poliţie.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că în autoturismul condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Murgași, județul Dolj, se mai aflau doi ocupanți: o minoră de 17 ani, din Slatina, județul Olt, pe locul din dreapta față și un tânăr de 19 ani, din comuna Goești, județul Dolj, pe bancheta din spate”, se mai arată în comunicat.

În urma verificărilor s-a stabilit că pistolul cu care individul a amenințat-o pe şoferiţa din Constanţa era de jucărie.

Citeşte şi: Accident înfiorător în Capitală, provocat de o şoferiţă de 75 de ani. Greşeala care era să o coste viaţa

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ameninţare, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă