Femeia din Constanța, filmată când își bate și își umilește fetița, sub control judiciar pentru 60 de zile

1 săptămână in urmă 16


Femeia din Constanţa, filmată în timp ce îşi bate fetiţa în vârstă de doi ani, a fost a fost duminică pusă sub control judiciar pentru 60 de zile şi are interdicţie de a se apropia la la mai puţin de 200 de metri de copilul agresat. Anterior, mama fetiţei a fost reţinută pentru 24 de ore de poliţişti, informează Agerpres.


Avocatul Paul Foleanu a precizat că, în perioada de 60 de zile în care clienta sa este sub control judiciar, printr-o decizie a procurorilor, ea nu se va putea apropia la mai puţin de 200 de metri de copilul agresat.


"Regretă faptele, recunoaşte, sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Am înţeles că e prima dată când a avut acest exces de violenţă asupra copiilor. Sperăm că totul se va termina cu bine", a declarat avocatul.


În imaginile postate pe Facebook se vede cum femeia de 29 de ani își loveste cu brutalitate fețița de aproximativ doi ani, o înjură și o jignește, în timp ce copilul plânge sfâșietor. „Ia de-aici. Te omor, că semeni cu tac-tu”!”, spune femeia.


Sâmbătă seara, femeia în vârstă de 29 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecţie, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.


"În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021", potrivit IPJ Constanţa.


Potrivit sursei citate, în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei.


De asemenea, poliţiştii au înştiinţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în ţară, minora şi fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă