Femeia de 44 de ani din Târgu-Jiu, care a căzut de la balcon când întindea rufe, a murit chiar în spitalul unde lucra. Recent supravieţuise unei forme grave de Covid

1 lună in urmă 29

O femeie din Târgu-Jiu şi-a pierdut viaţa, ieri, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din oraş.

Aceasta s-a dezechilibrat în timp ce încerca să întindă rufe pe balcon şi a căzut pe fereastra deschisă. Vecinii au fost cei ce au sunat la 112. Femeia în vârstă de 44 de ani a fost transportată de urgenţă la spital, dar s-a stins la scurt timp după ce a ajuns acolo. Lucra chiar la spitalul unde medicii au încercat să îi salveze viaţa. Cu câteva luni în urmă supravieţuise unei forme grave de COVID, din cauza căreia a stat mult timp la terapie intensivă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

 „Dintr-o dată privea în gol”

1

Un bărbat dărâmat de durere a povestit trauma prin care a trecut văzându-şi soţia, mamă a trei copii şi însărcinată cu cel de-al patrulea, pierind sub ochii lui. A crezut până în ultimul moment că totul va fi bine, dar adevărul s-a dovedit a fi necruţător.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă