Federația Turcă, informare despre amicalele din această iarnă! Ce ar fi trebuit să facă FCSB, pentru a putea juca legal

1 lună in urmă 14

LIGA 1  ·  FCSB

Federația de Fotbal din Turcia a transmis o informare către FRF, prin care cere ca fiecare meci amical din această iarnă să fie anunțat din timp.

Federația de Fotbal din Turcia a transmis o informare către FRF, prin care cere ca fiecare meci amical din această iarnă să fie anunțat din timp.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 ianuarie 2021, 15:00 / Actualizat vineri, 15 ianuarie 2021 15:38

Federația de Fotbal din Turcia a transmis o informare către FRF, prin care cere ca fiecare meci amical din această iarnă să fie anunțat din timp.  

CONTEXT: FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. UTA a trecut și ea granița, dar doar pentru un meci amical cu Szeged.FCSB a ajuns ieri în România și a scăpat de orice măsură de carantinare. 

Într-un interviu acordat Gazetei, Gigi Becali a recunoscut că FCSB nu avea antamat niciun meci în cantonamentul din Antalya. Patronul clubului bucureștean spune că partida cu turcii de la Kemerspor a fost programată de urgență, după dezvăluirile jurnaliștilor GSP. Un document oficial transmis de Federația Turcă, pe 2 decembrie 2020, prezintă criteriile pentru organizarea meciurilor-test, unele extrem de severe. 

Printre cerințele din document se precizează că brigada de arbitri nu poate fi trimisă decât de Federația turcă, iar cererea trebuie primită cu cel puțin 4 zile înainte de meci. 

FRF, înștiințată de Federația din Turcia. Ce conține documentul

Echipele trebuie să completeze un formular FIFA specific, pentru a primi autorizația de disputarea a meciurilor amicale pe teritoriul Turciei. Acesta trebuie trimis către Federația Turcă în termenul limită precizat de regulamentele FIFA Să anunțe cine va organiza meciul. Mai mult, Federația Turcă trebuie să primească o informare și din partea Federației Naționale (n.r. de unde provine echipa care va disputa amicalul), cu privire la organizatorul partideiOrganizatorul este responsabil de măsurile administrative, de securitate și medicale de la ora meciului. Acestea trebuie să fie în conformitate cu procedurile în vigoare pe perioada pandemiei de Covid-19. Trebuie să obțină și permisiunea autorităților locale Să informeze dacă meciurile vor fi transmise live în Turcia Organizatorul trebuie să ceară o brigadă de arbitri de la Federația Turcă de Fotbal. Această cerere trebuie trimisă cu cel puțin 4 zile înante ca meciul să aibă loc. Cheltuielile pentru testele arbitrilor vor fi suportate de organizatorii meciuluiAmbele formații trebuie să aibă rezultate negative teste efectuate pentru Covid-19, la laboratoare acceptate de Ministerul Sănătății din TurciaFederația Turcă a ținut neapărat să trimită delegați la fiecare meci amical, pentru a verifica respectarea tututor protocoalelor.

VIDEO. La ce competiție a participat FCSB în Antalya

Citește și alte știri despre FCSB: 

FOTO Trei detalii care arată că amicalul FCSB - Kemerspor nu a fost programat din timpFCSB mută atenția asupra rivalei: „A jucat în zonă galbenă în România. E adevărat sau nu?”

Detaliul care s-a văzut în pozele cu Adelina Pestrițu în costum de baie. A fost dur criticată. „E mai mare decât capul ei”

Libertatea

Playtech: Ianis Hagi i-a dat o 'palmă' lui Steven Gerrard! ULUITOR: scoțienii au făcut anunțul de ultimă oră
16:30 Handbal M, CM 2021

Qatar - Angola

Digi 2
16:30 Baschet M

Steaua - Dinamo

Digi 4
17:00 Fotbal, Liga 2

UTA Arad - Viitorul

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Handbal M, CM 2021

Spania - Brazilia

Digi 2
19:00 Handbal M, CM 2021

Germania - Uruguay

Digi 3
19:30 Baschet M

U-BT Cluj Napoca - SCM U Craiova

Digi 4
20:00 Fotbal, Liga 1

FCSB - Astra

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Leverkusen

Digi 3, Telekom 3
21:30 Handbal M, CM 2021

Tunisia - Polonia

Digi 4, Telekom 4
21:45 Fotbal, Serie A

Lazio - Roma

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League

Fulham - Chelsea

Eurosport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă