Federația îi prezintă scuze lui Real, după ce madrilenii n-au primit un penalty cu Bilbao: "N-are rost să ne ascundem"

1 lună in urmă 24

Serie A: Lazio - AS Roma, vineri, 21:45, Digi Sport 2

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

În minutul 90+5, Unai Nunez, fundașul bascilor, a părut să respingă mingea cu mâna, în careu, însă arbitrul nu a acordat penalty.

Federația îi prezintă scuze lui Real, după ce madrilenii n-au primit un penalty cu Bilbao: "N-are rost să ne ascundem"

Camerele TV au fost surprinse la faza respectivă, iar centralul a văzut o altă fază la monitorul VAR, care s-a petrecut câteva secunde mai târziu, nu posibilul henț al lui Nunez, astfel că a reluat jocul fără a acorda penalty.

Luis Rubiales, președintele Federației Spaniole de Fotbal, a avut o reacție la câteva ore distanță, prezentându-și scuzele pentru eroarea respectivă.

"A fost o eroare care nu s-a văzut în timp real. Ar fi trebuit să fie pe transmisie, însă asta nu s-a întâmplat. Trebuie să ne prezentăm scuzele când se întâmplă ceva greșit. Nu are rost să ne ascundem. Mi-aș fi dorit să fie văzut acel moment", a spus Rubiales, pentru Cuatro, citat de As.

La finalul meciului, Asensio, jucătorul lui Real Madrid care a fost cel mai aproape de faza incriminată de gruparea "blanco", a susținut că "mingea l-a lovit în mână" pe fundașul lui Bilbao, potrivit Marca.

Unai Nunez, protagonistul celei mai controversate faze a meciului Real Madrid - Athletic Bilbao, a vorbit și el despre presupusul henț în propriul careu: "Am jucat balonul cu capul prima dată, apoi m-a lovit în umăr", a fost reacția fundașului basc.

Finala Supercupei Spaniei le va pune față în față pe Barcelona și Athletic Bilbao, duminică, de la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2 și pe site-ul digisport.ro.

VIDEO Real Madrid a solicitat penalty în minutul 90+5 al meciului cu Athletic Bilbao din Supercupa Spaniei

Etichete: real madrid , athletic bilbao , supercupa spaniei , penalty real madrid , luis rubiales
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă