Federația Europeană de Handbal a anunțat All Star EHF Euro 2020! MVP-ul turneului final este dat de Franța!

2 luni in urmă 37

Federația Europeană de Handbal a anunțat echipa ideală la Euro 2020 – All-Star EHF, înaintea finalelor de azi, Croația – Danemarca (ora 16:15) și Franța – Norvegia (ora 19:00, finala mare). Toate aceste patru naționale, plus Rusia și Muntenegru sunt reprezentate în echipa ideală.

All Star EHF Euro 2020: MVP-ul nu este Stine Oftedal!

MVP-ul turneul final nu este Stine Oftedal (Norvegia), așa cum s-ar fi așteptat cei mai mulți iubitori de handbal, ci coechipiera acesteia de la Gyor, Estelle Nze Minko (Franța)

Cea mai bună echipă la Euro 2020 a fost decisă pe baza a 30.000 de voturi exprimate de fani, care au reprezentat 40% din votul final, și a opțiunilor exprimate de un grup de experți – 60%.

Nze Minko este la primul premiu individual, la fel ca și pivotul croat Ana Debelic ori apărătoarea daneză Line Haugsted.

Dar iată cum arată Echipa All-Star EHF EURO 2020:

Portar: Sandra Toft (Danemarca) Extremă stânga: Camilla Herrem (Norvegia) Inter stânga: Vladlena Bobrovnikova (Rusia) Centrul: Stine Oftedal (Norvegia) Inter dreapta: Nora Mork (Norvegia) Extremă dreapta: Jovanka Radicevic (Muntenegru) Pivot: Ana Debelic (Croația) Cea mai bună apărătoare: Line Haugsted (Danemarca) MVP: Estelle Nze Minko (Franța)

Estelle Nze Minko este numită cea mai valoroasă jucătoare a turneului după o evoluție constantă și strălucitoare. Ea a fost vitală pentru jocul Franței în atac și apărare. Și-a pus în valoare coechipierele și a marcat 25 de goluri. Nze Minko a fost o prezență constantă pe teren, jucând 250 de minute până acum”, a motivat EHF.

Franța – Norvegia este finala la Euro 2020! Față în față vor fi câștigătoarele ultimelor două titluri.

Din această echipă ideală, trei handbaliste au reprezentat în trecut formații din Liga Florilor, Herrem (Minaur), Radicevic și Mork (CSM București).

Foto: women2020.ehf-euro.com/

The post Federația Europeană de Handbal a anunțat All Star EHF Euro 2020! MVP-ul turneului final este dat de Franța! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă