FCU Craiova și-a găsit antrenor! Adrian Mititelu, la un pas să bată palma cu un fost tehnician al oltenilor

2 săptămâni in urmă 22

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022, 16:36 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 16:45

FCU Craiova caută antrenor după plecarea lui Eugen Trică, iar italianul Nicolo Napolo (59 de ani) are cele mai mari șanse să preia banca oltenilor.

După ce a renunțat la Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică, FCU Craiova a căutat antrenor, iar favoritul lui Adrian Mititelu este în aceste momente Nicolo Napoli, potrivit Prosport.

 de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

ANALIZĂ

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

Nicolo Napoli, aproape de revenirea la FCU Craiova

Antrenorul italian și conducerea oltenilor ar fi ajuns la un acord, din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, iar mutarea are mari șanse să se realizeze în scurt timp.

În ultimele zile, Adrian Mititelu a negociat și cu Bogdan Andone și cu Andrei Prepeliță, care ar fi venit alături de Mihai Ianovschi, dar toți au refuzat propunerea oltenilor. Astfel, patronul FCU Craiova s-a orientat către mantaua de vreme rea, iar Napoli are șanse mari să bifeze al 8-lea mandat pe banca oltenilor.

Napoli i-a pregătit ultima dată pe olteni în Liga 2, în perioada august – octombrie, când l-a schimbat tot pe Eugen Trică. A plecat după 8 etape, deși FCU Craiova era lider.

Cariera de antrenor a lui Nicolo Napoli se leagă de Craiova, pe care a pregătit-o în 7 mandate, începând cu 2004. Relația sa cu Adrian Mititelu nu a fost mereu cea mai bună.  În 2018, antrenorul italian declara: „Am avut o relaţie foarte bună cu Mititelu. Acum, dacă el dorea să îmi impună alte reguli sau avea alte doleanţe, atunci cred că trebuia să le discutăm concret”.

FCU Craiova și-a găsit antrenor! Adrian Mititelu, la un pas să bată palma cu un fost tehnician al oltenilor

De-a lungul carierei, Napoli a mai antrenat la Vado, Orabassano, FC Brașov, Astra, Turnu Severin și Poli Iasși. E liber de contract din vara lui 2021.

VIDEO Episod halucinant în scandalul Trică vs Mititelu: „I-am spart parbrizul cu un tac de biliard!”. Dosar penal + sumă uriașă pierdută

Citește și: 

Mititelu s-a apucat să facă transferuri, deși nu are antrenor! » FCU Craiova l-a prezentat oficial pe fostul fotbalist al lui Gigi Becali

EXCLUSIV Eugen Trică: „La FCU am simțit spiritul Craiovei Maxima, deşi foştii mari jucători sunt cu echipa lui Rotaru”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă