FCSB vrea să se despartă de Aristidis Soiledis, iar planul grecului este clar! De unde așteaptă oferte fundașul stânga

1 lună in urmă 19

Liga 1: Politehnica Iași - Botoșani, luni, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: Astra - Universitatea Craiova, luni, 20:00, Digi Sport 1

Fundașul stânga grec de 29 de ani nu a mai jucat pentru FCSB din 27 septembrie, 2-5 cu Poli Iași, când ”roș-albaștrii” se confruntau cu un focar de COVID-19 în cadrul lotului, și pare aproape de despărțirea de clubul patronat de Gigi Becali, cu care a semnat în urmă cu un an și jumătate.

Aristidis Soiledis, la un pas de plecarea de la FCSB. Unde își caută echipă

Conform grecilor de la Sporttime, Aristidis Soiledis vrea să își găsească o echipă în țara natală, dacă nu în această perioadă de mercato, măcar în vară, la sfârșitul sezonului.

De altfel, dorința unei reveniri acasă, dar și diminuarea salariului este și motivul pentru care Aristidis Soiledis a refuzat să plece la FC Argeș în această iarnă, club cu care FCSB ajunsese la un acord pentru împrumutul fundașului de bandă, semn că ”roș-albaștrii” vor să renunțe la fundașul grec.

Jean Vlădoiu, managerul general al grupării din Trivale, anunța că FC Argeș ”a bătut palma” cu oficialii de la FCSB pentru Soiledis, dar mutarea nu s-a mai concretizat pentru că jucătorul a refuzat.

Am discutat cu domnul Tudose și domnul primar. I-am făcut o ofertă, m-am înțeles cu domnul Argăseală. A rămas să se rezolve partea dânșilor, așa cum ne-am înțeles. Din păcate, cred că n-au reușit să se înțeleagă cu jucătorul, a plecat în pregătire în Antalya.

Oferta a rămas valabilă, vedem în această săptămână. Noi am fost foarte corecți, le-am spus cum și în ce fel”, declara Jean Vlădoiu, la începutul lunii ianuarie.

Aristidis Soiledis a fost transferat de FCSB de la Botoșani, în iunie 2019, pentru 75.000 de euro. În ultimul sezon și jumătate, fundașul grec, care se afla din vara lui 2018 în România, a evoluat în 22 de jocuri pentru ”roș-albaștri”, reușind un gol.

Etichete: jucatori fcsb , plecari fcsb , aristidis soiledis , transfer aristidis soiledis
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă