FCSB vrea să amâne meciul cu FC Argeș! Mihai Pintilii a tras un semnal de alarmă după meciul nebun cu Backa Topola: „Nu știu câți vom fi sănătoși! Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva”

5 luni in urmă 27

FCSB a fost lovită serios de coronavirus, iar roș-albaștrii vor să amâne meciul cu FC Argeș, care se va disputa înaintea partidei cu Slovan Liberec. Asta a recunoscut și Mihai Pintilii, imediat după meciul nebun cu Backa Topola.

Șocat de cum a arătat partida din Serbia, Pintilii a vorbit și despre situația lui Florinel Coman, care a suferit o accidentare serioasă cu Backa Topola.

Mihai Pintilii, după meciul nebun cu Backa Topola: „Să vedem dacă putem amâna meciul cu FC Argeș!”

„Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva! Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil acest lucru. Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea”, a spus Pintilii.

Mai mult ca sigur, Florinel Coman nu va juca cu FC Argeș, în următoarea etapă din Liga 1, după ce s-a accidentat serios cu Backa Topola: „Nu mă mai întrebați de Florinel Coman, nici nu știu ce să spun. După ce că aveam situația aia, a mai venit și accidentarea asta. Nu știu ce vom face mai departe. E clar că nu e o situație ușoară. A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai COVID, să stai cu frica în sân”.

Mihai Pintilii, despre Răzvan Ducan: „Nici nu mai știu la câte goluri a greșit!”

Mihai Pintilii a fost bulversat și de evoluția portarului Răzvan Ducan, care a greșit grav la patru goluri înscrise de sârbi, însă apoi a fost decisiv la loviturile de departajare: „Ducan? Nu pot să-l cert. Nici nu mai știu la câte goluri a greșit. Unul, două sau mai multe. La câte goluri au fost… E și greu să le mai ții minte. E un copil. Ați văzut că ne-a salvat la penalty-uri, asta e cel mai important. Acest meci, probabil, îl va ajuta în viitor, în cariera pe care o va avea”.

The post FCSB vrea să amâne meciul cu FC Argeș! Mihai Pintilii a tras un semnal de alarmă după meciul nebun cu Backa Topola: „Nu știu câți vom fi sănătoși! Sper să nu mai trăiesc niciodată așa ceva” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă