FCSB transferă jucători. Alexa a fost refuzat de MM Stoica, dar Becali i-a dat acum un fotbalist

2 months ago 2

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Jucătorul a fost luat la solicitarea lui Dan Alexa, antrenor care nu a fost dorit de MM Stoica la FCSB într-un moment în care patronul Gigi Becali căuta antrenor. 

FCSB l-a împrumutat pe Rareş Toader la ASU Poli

"Politehnica Timişoara a ajuns la un acord cu un nou jucător de perspectivă. Mijlocaşul Rareş Toader (17 ani) va evolua pentru echipa noastră în sezonul 2020-2021, sub formă de împrumut de la FCSB. Rareş Toader s-a născut pe 18 ianuarie 2002, la Călăraşi, unde a început fotbalul la echipa locală când avea vârsta de 7 ani.

Florin Răducioiu l-a remarcat la o acţiune a lotului naţional U15 şi astfel s-a mutat la Academia de Fotbal Atletico Madrid Bucureşti. A evoluat la juniori B pentru Metropolitan Bucureşti iar în ediţia 2017-2018 a fost în lotul Elite U17 al Rapidului. În sezonul trecut a fost componentul echipei CS Universitatea Craiova II, debutând la nivel de seniori în Liga a III-a.

Iar la începutul acestui an a fost transferat de către FCSB. Rareş e mijlocaş central, dar poate evolua şi în alte poziţii din zona axului central, inclusiv în defensivă", se menţionează pe site-ul citat.

Rareş Toader ţinteşte promovarea cu ASU Poli 

Rareş Toader a declarat că obiectivul său este calificarea în play-off-ul Ligii a II-a cu noua sa echipă.

"La început am fost mai tăcut când am văzut atâţia seniori cu experienţă la Politehnica. Între timp m-am obişnuit să mă pregătesc alături de asemenea jucători. Îmi place oraşul, îmi plac jucătorii, îmi place staff-ul, tot!

Domnul Dan Alexa mi-a spus că ţinta noastră este play-off-ul şi să obţinem cât mai multe victorii. Mi-aş dori, de ce nu, să promovăm, avem echipă şi formăm un grup puternic", a afirmat Rareş Toader, citat de Agerpres.

Etichete: mm stoica , gigi becali , dan alexa , alexa fcsb , rareș toader
Read Entire Article
Powered By Seo Tools