FCSB spre colaps? Remus Răureanu: „Becali jignește ideea de sport! Există un scenariu de faliment”

2 luni in urmă 24

Articol de - Publicat joi, 05 august 2021, 15:42 / Actualizat joi, 05 august 2021 15:43

Jurnalistul GSP Remus Răureanu crede că FCSB se îndreaptă spre colaps, dacă Gigi Becali continuă să se comporte cu „lipsă de respect față de fotbal”. 

Intervenția lui Remus Răureanu a avut loc în Dezbaterea Zilei, acolo unde întrebarea era: „Va reuși să rămână FCSB un club care contează, cu toate imixtiunile lui Gigi Becali?”. Iată argumentele jurnalistului:

„Suporterii suferă pentru rezultate, nu îi interesează că are Becali 8 milioane în cont”

  • „Eu nu văd cum FCSB ar rămâne în continuare un club important. Ar sfida și tradiția sportivă, dar și logica. În ultimii ani a pierdut numele, emblema, o parte din suporteri.
  • Duminică seară, când Becali a schimbat 3 jucători dintr-un foc, mi-a părut bine că FCSB nu va juca în grupele Conference League, pentru că nu e în regulă ca UEFA să finanțeze așa ceva. Nu e în regula ca după ce i-a finanțat pe Adamescu și pe Bucșaru, care au încasat premiile și au fugit cu ele, să finanțeze acum și fantezia unui om care se crede călugăr, profet și stăpân de sclavi.
  • Mă aștept ca suporterii să se îndepărteze și ei în timp. Clubul nu mai are niciun miez. Mi se pare tot mai greu, ca pasionat de fotbal, să te legi de FCSB. Să fii susținătorul unui delir. Auzim discursurile de după meciuri, care jignesc jucătorii, jignesc ideea de sport. Nu ai cum să simți că ai o conexiune cu o astfel de societate, care te ignoră, te sfidează.
  • Becali nu ține cont de nicio regulă, el nu vrea nume, nu vrea galerie, nu vrea performanțe. Bravează, dar sună rău. Tu, dacă ești suporter, suferi pentru rezultate. Nu te interesează că are Becali 8 milioane în cont.
  • Un eșec în procesul cu CSA Steaua, în care se cer 36 de milioane de euro, ar duce la faliment. FCSB ar putea să dispară într-un an, doi, trei. Nu i-ar plânge nimeni de milă. Mi se pare un scenariu foarte posibil.
  • Au fost și sunt tot mai mulți fani ai celor de la FCSB tentați de planul Armatei. Vor fi și mai atrași când echipa va veni în prima ligă, în Ghencea, cu glorii în tribune, cu numele Steaua, nu ai putea să rămâi neutru.

Vezi aici dezbaterea integrală și votează în sondajul de mai jos: 

Mai rezistă FCSB la nivel înalt cu Gigi Becali patron-antrenor?

✓ DA ✓ NU

Citește și: 

Verdictul lui Marcel Răducanu: „Ar trebui o revoluție în fotbalul românesc, dar cu cine s-o faci?” + „Becali își bate joc!”

Reghecampf își dăduse acordul să o preia pe FCSB: „Mi-a spus că vine să semneze”

Playtech: Declarația cu care Anamaria Prodan îl va ÎNFURIA pe Reghecampf. Impresara a dat cărțile pe față


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă