FCSB și Universitatea Craiova, refuzate de atacantul care impresionează în Liga 1. „Să fie foarte clar!”

1 lună in urmă 1

Viorel Tudose, principalul sponsor de la FC Argeș, a vorbit despre posibilitatea ca Cephas Malele să prindă un transfer la FCSB sau Universitatea Craiova, echipe care și-ar fi arătat interesul pentru serviciile sale.

Atacantul care a dat opt goluri în 18 meciuri jucate pentru FC Argeș le-a atras atenția celor de la FCSB și Universitatea Craiova, dar Viorel Tudose a transmis că fotbalistul nu este de vânzare.

Mai mult, atacantul ar fi refuzat să plece de la FC Argeș, iar impresarii lui Cephas Malele au ajuns la un acord cu oficialii echipei din Pitești pentru ca fotbalistul să își prelungească contractul.

FCSB și Universitatea Craiova, refuzate de Cephas Malele

„Să fie foarte clar! Malele este și va fi jucătorul lui FC Argeș. Impresarii lui au un acord cu FC Argeș, iar el va rămâne jucătorul nostru. Aud și eu că se interesează FCSB și Universitatea Craiova de el, dar vreau să spun tuturor că el nu este de vânzare pentru nicio sumă!

Avem acționari și finanțatori care îi pot plăti salariul lui Malele pentru următoarele două sau trei sezoane, deci nu va pleca”, a spus Viorel Tudose, la Pro X.

Ioan Ovidiu Sabău l-a propus pe Malele la FCSB și Universitatea Craiova

Ioan Ovidiu Sabău a declarat în urmă cu puțin timp că atacantul originar din Angola ar trebui să facă pasul către FCSB sau CFR Cluj, iar acesta nu crede că Cephas va rămâne mult timp la FC Argeș.

„Eu zic că (n.r. – Malele) este un jucător de FCSB, de CFR sau de alte echipe importante. Nu cred că va mai rămâne la FC Argeş, la ce a arătat până acum, a spus Ovidiu Sabău, la Look Sport+.

27 de ani are Cephas Malele, atacantul lui FC Argeș 400.000 de euro este cota lui Cephas Malele, conform transfermarkt.com

The post FCSB și Universitatea Craiova, refuzate de atacantul care impresionează în Liga 1. „Să fie foarte clar!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă