FCSB și Rapid, interzise pe stadionul „Ilie Oană”! De ce nu pot juca pe arena din Ploiești

1 lună in urmă 12

Valeriu Răchită (51 de ani) a dezvăluit că FCSB și Rapid București au primit „interzis” pe stadionul „Ilie Oană” și a explicat de ce.

Fostul mare internațional român a dezvăluit că FCSB și Rapid și-au exprimat dorința de a juca pe stadionul „Ilie Oană”, toate acestea deoarece „Arena Națională” va fi închisă din nou pentru fotbal deoarece va găzdui un concert internațional pe 18 septembrie, iar în perioada 7-17 octombrie, pe cel mai mare stadion din România va avea loc un turneu de jocuri video.

Deși cele două formații din București și-au orientat atenția către stadionul din Poliești, Valeriu Răchită a anunțat că nu există nicio șansă ca acestea să poată evolua acolo și a explicat de ce.

FCSB și Rapid au primit interzis pe stadionul „Ilie Oană”

Vivi Răchită susține că suprafața de joc de pe arena „Ilie Oană” se află într-o stare foarte proastă, iar singurele echipe care pot juca la Poliești sunt Petrolul și Chindia Târgoviște deoarece „gazonul nu permite decât patru ore de fotbal pe săptămână”.

„Au bătut și la porțile noastre și FCSB și Rapid, dar îți dai seama cum ar fi să joace Rapid pe „Ilie Oană”, cu tribuna a doua „FC Petrolul Ploiești”? Noi am făcut mentenanța stadionului și firul de iarbă cu apa cu care se iriga gazonul nu permite decât patru ore de fotbal pe săptămână, așa că le-am permis doar celor de la Chindia să joace pe stadionul nostru.

Nu am refuzat FCSB, doar că nu poate să susțină stadionul… Pe 24 septembrie facem zece ani de la inaugurare și nu s-a schimbat niciodată gazonul. Tragem de el așa cum putem”, a spus Valeriu Răchită, la Pro X.

FCSB va juca la Giurgiu

După ce au aflat că nu pot juca pe stadionul „Ilie Oană” din Poliești și CSA Steaua i-a anunțat că programul pentru stadionul din Ghencea este plin, oficialii de la FCSB s-au orientat către arena de la Giurgiu pentru meciurile care nu se pot juca pe „Arena Națională”. De partea cealaltă, Rapid are ca varaintă de rezervă stadionul de la Mioveni dacă „Arcul de Triumf” va rămâne închis.

The post FCSB și Rapid, interzise pe stadionul „Ilie Oană”! De ce nu pot juca pe arena din Ploiești appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă