FCSB și Dinamo s-au schimbat înaintea derby-ului! Campaniile spectaculoase de achiziții reușite + cum pot arăta echipele

1 lună in urmă 21

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Înaintea primului episod al ”Derby de România” din acest sezon, atât FCSB, cât și Dinamo, au reușit să se întărească considerabil, pe finalul perioadei de mercato din Liga 1.

FCSB și Dinamo, schimbări masive chiar înaintea derby-ului

Edi Iordănescu, antrenorul gazdelor din derby, anunța public că are nevoie de trei jucători, un mijlocaș de creație, o ”extremă” și un vârf de atac, iar dorințele sale au fost îndeplinite de Gigi Becali, care i-a adus deja pe Claudiu Keșeru, Valentin Gheorghe, iar Constantin Budescu urmează să semneze și el contractul.

Dintre cei trei nou veniți în ultimele zile, Claudiu Keșeru și Constantin Budescu au șanse mari să apară titular chiar din derby, existând, totuși, o dilemă în ceea ce privește forma fizică a mijlocașului ofensiv, care nu a mai jucat din iunie.

Valentin Gheorghe, al treilea fotbalist adus de Gigi Becali la cererea lui Edi Iordănescu, s-a pregătit alături de Astra, dar, pentru a fi titular pe postul său de bază, ar trebui scoși din echipă Octavian Popescu sau Andrei Cordea.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Un alt ”transfer” reușit de FCSB chiar înaintea derby-ului cu Dinamo este recuperarea lui Andrei Miron, fotbalist accidentat încă de la începutul lunii mai.

Cum poate arăta FCSB în derby-ul cu Dinamo:

  • Vlad - Crețu, Vinicius, Miron, Radunovic - Olaru, Ov. Popescu, Budescu - Cordea, Keșeru, Oct. Popescu

Șapte transferuri perfectate de Dinamo

La Dinamo, schimbările din lot sunt și mai numeroase. Formația din ”Ștefan cel Mare” nu a putut efectua transferuri până la finalul lunii august, din cauza interdicției primite de la FIFA în contul datoriilor către foștii jucători, dar, din momentul în care embargoul a fost ridicat, lucrurile s-au mișcat rapid.

Dinamo a reușit să-i aducă în decurs de câteva zile pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski și Cătălin Itu, care vor aduce plusul, atât numeric, capiitol la care echipa lui Dario Bonetti a suferit vizibil în acest debut de sezon, cât și valoric.

Jucătorii aduși în ultima săptămână de Dinamo vin după perioade în care au jucat mai puțin, însă mulți dintre ei au șanse să fie titularizați încă din derby, din cauza problemelor de efectiv.

Cum poate arăta Dinamo în derby-ul cu FCSB:

  • Eșanu - Nica, Giafer, Popa, Filip - Matei, Răuță, Itu - Torje, Ivanovski, Sorescu
Etichete: transferuri dinamo , fcsb - dinamo , transferuri fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă