FCSB și CFR Cluj, luate la țintă de Dan Nistor: „Va fi care pe care!” Dedicație pentru „Craiova Maxima” din partea mijlocașului

1 lună in urmă 2

Dan Nistor a marcat pentru Universitatea Craiova, în victoria cu 2-0 cu arădenii de la UTA. Mijlocașul spune că este pregătit pentru derby-urile cu FCSB și CFR Cluj, care vor avea loc după pauza competițională provocată de partidele naționalei.

Universitatea Craiova s-a apropiat la patru puncte de FCSB și CFR Cluj, după victoria cu 2-0 în fața celor de la UTA Arad. Pentru olteni urmează două întâlniri de foc, iar Marinos Ouzounidis a tras un semnal de alarmă: antrenorul nu este mulțumit de jocul echipei.

Dan Nistor a marcat și le-a dedicat reușita celor din „Craiova Maxima”. Oltenii celebrează 38 de ani de la calificarea în semifinalele Cupei UEFA.

FCSB și CFR Cluj, luate la țintă de Dan Nistor: „Va fi care pe care!” Dedicație pentru „Craiova Maxima” din partea mijlocașului

„Ne bucurăm foarte mult că am câștigat și că nu am primit gol. Le dedicăm golul celor de la Craiova Maxima, au trecut 38 de ani de la acea victorie uriașă.

Eu zic că începem să jucăm ce vrea mister. Vom lucra și mai mult și asta se va vedea pe viitor. Avem două finale cu FCSB și cu CFR Cluj, apoi va veni play-off-ul și va fi care pe care.

Îmi pare nespus de rău de Mirel Rădoi și să sperăm că își va reveni destul de repede pe banca naționalei”, a declarat Dan Nistor la finalul meciului.

Universitatea Craiova – UTA 2-0! ECHIPELE DE START:

CS Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, N. Bancu – Mateiu, Nistor – Cîmpanu, Cicâldău, Baiaram – A. Ivan
Rezerve: I. Popescu – Șt. Vlădoiu, Ov. Bic, Căpățînă, V. Constantin, Camara, I. Mamut, Tudorie, Fedele
Antrenor: Marinos Ouzounidis

UTA: Fl. Iacob – Tomozei, Erico Da Silva, Benga, Shliakov – Buhăcianu, Al. Albu, Vorobjovas, Miculescu – Roger – Ad. Petre
Rezerve: D. Balauru, Peteleu, Melinte, Fl. Ilie, D. Rusu, Antal, C. Rus, Tescan, Voinea
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Ion Oblemenco” (Craiova)
Arbitri: Călin Iulian (Ştefăneşti), Danşa Ciprian Florin (Satu Mare) și Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel)

The post FCSB și CFR Cluj, luate la țintă de Dan Nistor: „Va fi care pe care!” Dedicație pentru „Craiova Maxima” din partea mijlocașului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă