FCSB scrie istorie după meciul de infarct cu Backa Topola! Este prima dată în 24.000 de partide când se întâmplă asta!

2 months ago 4

FCSB a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa League, după un meci de infarct cu sârbii de la Backa Topola, scor 6-6, 4-5 la penalty-uri.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Backa Topola – FCSB 6-6 (4-5 d.p)!

FCSB s-a calificat în turul III al Europa League, unde o va întâlni pe Slovan Liberec, însă nu doar că a obținut biletul pentru următoarea fază competițională, dar a și intrat în istorie, ca urmare a numărului mare de goluri marcate. Este prima partidă în care ambele echipe înscriu mai mult de cinci goluri, fără să fie luate în considerare loviturile de departajare.

FCSB scrie istorie în cupele europene

„Meciul din calificări dintre Backa Topola și FCSB este primul din istoria cupelor europene (peste 24.000 de meciuri în total, fără cele din Cupa Intertoto), în care ambele echipe înscriu cel puțin cinci goluri, exceptând loviturile de departajare”, anunță publicația Gracenote, într-o postare pe Twitter.

🎇 – The Europa League qualifier between TSC Backa Topola 🇷🇸 and FCSB 🇷🇴 is the first match in the history of European cup competitions (over 24,000 matches, does not include Intertoto Cup in which BOTH teams score at least FIVE goals (excluding penalty shoot-outs) #EuropaLeague

— Gracenote Live (@GracenoteLive) September 17, 2020

FCSB a jucat în condiții speciale

Lovită de coronavirus, FCSB are nu mai puțin de 18 jucători și membri ai staff-ului depistați pozitiv și va fi nevoită să se descurce cu un lot mai puțin numeros și la meciul următor, cel cu FC Argeș, programat duminică, 20 septembrie, de la ora 21:30, în cadrul etapei a patra din Liga 1.

Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Andrei Miron (fundaș central), Toni Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Mihai Stoica (director sportiv) și jucătorii Andrei Miron, Darius Olaru, Florin Tănase, Iulian Cristea, Sergiu Buș, Andrei Vlad, Ovidiu Popescu, Ionuș Vînă și Andrei Pandele sunt cei infectați cu coronavirus din tabăra FCSB-ului.

Echipa FCSB-ului în meciul cu Backa Topola: Ducan – Crețu, Simion, Briceag, Pantea – Moruțan, Perianu, Panțîru – Man, Buziuc, Fl. Coman; Rezerve: Ad. Petre, R. Ion, Pantea.

The post FCSB scrie istorie după meciul de infarct cu Backa Topola! Este prima dată în 24.000 de partide când se întâmplă asta! appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools