FCSB scrie istorie după meciul de infarct cu Backa Topola! Este prima dată când se marchează atât de mult în cupele europene

4 months ago 293

FCSB a obținut calificarea în turul III preliminar al Europa League, după un meci de infarct cu sârbii de la Backa Topola, scor 6-6, 4-5 la penalty-uri.

Vezi AICI toate detaliile despre meciul Backa Topola – FCSB 6-6 (4-5 d.p)!

FCSB s-a calificat în turul III al Europa League, unde o va întâlni pe Slovan Liberec, însă nu doar că a obținut biletul pentru următoarea fază competițională, dar a și intrat în istorie, ca urmare a numărului mare de goluri marcate. Este prima partidă în care ambele echipe înscriu mai mult de cinci goluri, fără să fie luate în considerare loviturile de departajare.

FCSB scrie istorie în cupele europene

„Meciul din calificări dintre Backa Topola și FCSB este primul din istoria cupelor europene (peste 24.000 de meciuri în total, fără cele din Cupa Intertoto), în care ambele echipe înscriu cel puțin cinci goluri, exceptând loviturile de departajare”, anunță publicația Gracenote, într-o postare pe Twitter.

🎇 – The Europa League qualifier between TSC Backa Topola 🇷🇸 and FCSB 🇷🇴 is the first match in the history of European cup competitions (over 24,000 matches, does not include Intertoto Cup in which BOTH teams score at least FIVE goals (excluding penalty shoot-outs) #EuropaLeague

— Gracenote Live (@GracenoteLive) September 17, 2020

The post FCSB scrie istorie după meciul de infarct cu Backa Topola! Este prima dată când se marchează atât de mult în cupele europene appeared first on Prosport.

Read Entire Article

Powered By Seo Tools