FCSB. Scandalul Becali - Anamaria Prodan a ajuns la un nou nivel! Impresara jignește dur: „Se vede că a trăit cu oile! Îşi bagă pixul în ochi când scrie”

1 lună in urmă 34

CONTEXT: Gigi Becali a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan, în cazul transferului lui Dennis Man la Parma. De negocieri s-ar fi ocupat Giovanni Becali, vărul patronului de la FCSB;Becali a avut un derapaj sexist la adresa Anamariei Prodan, spunând că el nu va mai face afaceri niciodată cu femeile. Nici impresarul nu s-a lăsat mai prejos;Conflictul a escaladat când Becali l-a acuzat pe Reghecampf că ar fi profitat de el când patronul FCSB abia intrase în închisoare;La rândul său, Reghecampf a răbufnit, într-o intervenție prin telefon.

Izbucnit după ce Gigi Becali l-a implicat pe vărul său, Giovanni, în transferul de 11 milioane de euro (și 2 milioane bonusuri) lui Dennis Man la Parma, scandalul a luat amploare.

Anamaria Prodan: „M-am jucat cu creierul lui Gigi Becali”

După ce Gigi Becali a decis ca niciun jucător de FCSB să nu mai fie reprezentați de Anamaria Prodan, soția lui Laurențiu Reghecampf a reacționat nervos, având un derapaj și jignindu-l pe finanțatorul roș-albaștrilor.

„Să bage mâna în buzunar și să plătească în momentul în care jucătorii rup contractele cu mine! Să plătească, dacă e atât de blindat cu banii! Se roagă de mine să spun la televizor cât de bogat e el. Îi place și spune «Ce i-ai zis, i-ai omorât pe toți!». E penibil.

Eu m-am distrat cu Gigi Becali 5 ani, eu şi prietenii cu care am fost la palat ne distram pe seama lui. Ne-am jucat cu mintea lui. Eu m-am jucat cu creierul lui Gigi Becali. Eu puneam pariuri cu prietenii mei că el va spune ce îi zic eu şi el asta a făcut”, a declarat Anamaria Prodan pentru as.ro.

Anamaria Prodan: „Gigi Becali e un liliputan și un primitiv”

Impresarul a continuat atacul la adresa patronului de la FCSB și l-a jignit dur pe aceasta.

„Cine este Becali? Un liliputan de 1.30 metri căruia noi, societatea, i-am permis tot circul ăsta. Am râs şi am făcut haz de circul ăsta până când omul a crezut că este cineva. Ce exemplu să dea omul ăsta?

Comisiile nu se autosesizează?! Mă face în toate felurile.... Are probleme foarte mari! Omul se vede că a trăit cu oile, pe câmp. Poate să se îmbrace în cele mai scumpe haine, că face brânza în haine scumpe şi se șterge pe piept. Am tăcut de dragul jucătorilor, am încercat.

El îşi bagă pixul în ochi când scrie. Voi aţi văzut vreodată cum scrie Gigi Becali? Săracul, e agramat! Nu ştie cum se ţine pixul în mână, nu mai zic de stilou. Îi rupe peniţa, e armă albă în mâna lui. Omul când scrie, nu are liniuțe, nu are punctuație, toate cuvintele sunt legate. Trebuie să faci eforturi uriașe ca să citești un mesaj pe care îl dă. Becali când mă vede pe mine se pune pe canapeluță de la palat şi stă şi mă admiră 40 de minute până îi zic eu «Patroane, trezeşte-te!».

El se preface foarte bine. Spune «Eu ajut, tată, eu fac».. Tot ajutorul ăsta este doar când sunt camerele video. Când pleacă de la palat camerele, începe şi îi înjură pe toţi, dă cu piciorul în ei. Ăsta este Gigi Becali. Toată lumea îl ştie. Copiilor lui le este ruşine. Uite ce nevastă fină are. Aţi văzut-o să iasă cu el sau să îl bage în seamă? Se face de râs cu un asemenea specimen. Omul e primitiv, nu ai ce să-i faci»”, a mai adăugat Anamaria.

VIDEO Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: 

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”Anamaria Prodan râde de verii Becali: „Se dau în primire unul pe altul! Gigi îl bagă în nenorociri pe Giovanni”Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”

Cum a apărut Loredana Groza pe balcon în plină iarnă. Nu toți fanii au apreciat: „Ai văzut că nu ai succes îmbrăcată, te-ai dezbrăcat!”

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan, primele declarații despre DIVORȚUL de Reghecampf după ce Gigi Becali i-a dat de gol
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă