FCSB sau Petrolul? Constantin Budescu a făcut anunțul. „Aștept să se termine campionatul!” Ce spune despre neconvocarea la echipa națională a României. „Veneam cu plăcere!”

3 săptămâni in urmă 2

Constantin Budescu a vorbit despre viitorul său și a ales între FCSB și Petrolul Ploiești, cele două echipe din România care și-au arătat interesul pentru serviciile sale.

Mijlocașul care a plecat de la Astra Giurgiu în iarnă a vorbit și despre situația sa de la Damac FC,  echipă care se află pe locul 15 în clasamentul din Arabia Saudită, cu 21 de puncte, iar acesta susține că ar fi dispus să joace și în liga a doua și a explicat de ce.

Mai mult, Constantin Budescu a comentat și în legătură cu decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l convoca la echipa națională a României pentru cele trei meciuri din preliminariile CM 2022 care au loc în luna martie.

Constantin Budescu a ales între FCSB și Petrolul Ploiești

„Important este că acumulăm puncte pentru că suntem într-o situație delicată. Facem spectacol pentru că asta suntem învățați să facem. Avem șanse să ne salvăm pentru că mai avem de jucăm. Sper să reușim să ne salvăm pentru că ăsta este obiectivul. Chiar m-am întâlnit cu Mitriță și am discutat, este foarte bine și el, a revenit după accidentare și sperăm să fie totul foarte bine”, a spus Constantin Budescu pentru „Ora Exactă în Sport” de la Pro X.

„Ai grijă să nu te accidentezi că din vară joci pe Ilie Oană”, i-a transmis Vivi Răchită lui Constantin Budescu, iar răspunsul internaționalului român nu s-a lăsat așteptat. „Da, da, aștept. Îi urmăresc pe Internet. Nu știu deocamdată că mai am un an și un pic de contract aici. Depinde de ce se va întâmpla aici. Aștept să se termine campionatul și o să văd. Mai am un an și câteva luni… Nu știu dacă o să joc și în Liga 2, o să văd. Mă simt respectat aici, condițiile sunt foarte bune. Sperăm să câștigăm următoarele meciuri” a spus „Budi”.

Ce spune Constantin Budescu despre echipa națională a României

„Înainte să plec eram la echipa națională, dar acum nu știu ce s-a întâmplat. Fiecare antrenor are jucătorii lui, sistemul de joc. Nu sunt în măsură să comentez. Asta este! Veneam cu plăcere dacă eram convocat. Nu pot să spun că sunt dezamăgit, dar mă așteptam… M-am gândit că o să fie mai dificil să fiu chemat la echipa națională după acest transfer. Eu am luat decizia cea mai bună pentru mine. E alegerea lui Rădoi și nu am niciun fel de problemă. Le țin pumnii și sper să câștige. Nu am vorbit cu Rădoi, ci cu oamenii de la Astra și eram oarecum într-o formă bună, marcam și dădeam pase de gol, iar ei mi-au spus că sunt șanse mari să fiu la echipa națională, dar această decizie s-a schimbat după ce am venit aici”, a spus Constantin Budescu pentru sursa citată mai sus.

The post FCSB sau Petrolul? Constantin Budescu a făcut anunțul. „Aștept să se termine campionatul!” Ce spune despre neconvocarea la echipa națională a României. „Veneam cu plăcere!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă