FCSB, salvata de FRF! Cum i-a scapat Burleanu pe ros-albastrii de carantina

1 lună in urmă 12

FCSB a scapat de carantina la revenirea din cantonament pentru ca ar fi participat la o competitie internationala in Turcia. 

Potrivit regulamentului, un meci amical poate fi organizat doar dupa aprobarea Federatiei Romane de Fotbal. In absenta acordului FRF, meciul ar fi considerat un antrenament sustinut in compania unei echipe din strainatate. 

Reprezentantii FRF sustin ca ros-albastrii ar fi cerut aprobarea partidei cu o zi inainte ca turcii sa afle despre acest meci, potrivit GSP.

"FC FCSB a informat pe 11 ianuarie 2021 ca in data de 13 ianuarie va disputa un meci de pregatire in Turcia" a fost raspunsul oficial al Federatiei, desi mai multe persoane din cadrul institutiei au declarat ca nu stiu nimic despre vreo cerere din partea celor de la FCSB. 

Adversarii FCSB-ului s-au reunit pe 11 ianuarie, iar fotbalistii de la Kemerspor au declarat ca nu au stiut despre acest amical pana pe 12 ianuarie, unii afland chiar pe 13, in ziua partidei. 

Cert este ca, daca FRF nu ar fi aprobat disputarea amicalului, FCSB nu ar fi putut arata faptul ca a participat la o competitie internationala in Turcia si ar fi fost obligata sa stea 14 zile in carantina. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă