FCSB, sabotată chiar de Gigi Becali? Un fost internațional acuză: ”Nu vorbim de nevoile echipei, ci de gusturile lui”

1 săptămână in urmă 5

  • Tenis: Emma Răducanu - Anna-Lena Friedsam, joi, 16:00, Digi Sport 4

  • Tenis: Irina Begu - Irina Bara, joi, 16:30, Digi Sport 2

Fostul atacant al celor de la FCSB consideră că Gigi Becali ar fi trebuit să gândească campania de transferuri în funcție de nevoile echipei, nu condus de propriul orgoliu, propriile dorințe.

Ciprian Marica, despre transferurile realizate de Gigi Becali: ”Ofensiv, ofensiv, ofensiv!”

În perioada de ”mercato” din această vară, Gigi Becali a fost extrem de hotărât să-și întărească linia ofensivă, așa că i-a transferat pe Bogdan Rusu, David Miculescu, Andrea Compagno și Billel Omrani.

În schimb, în defensivă, acolo unde echipa s-a ”clătinat” serios în acest start de sezon, nu au apărut decât Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Joonas Tamm și Joyskim Dawa, fotbaliști cu evoluții extrem de oscilante.

Îmi vine să spun: 'Ce vină are Dică?'. Când a venit el, s-a văzut o schimbare, acum deja a devenit rutină. La început îl lasă și patronul, îi dă încredere. Și s-a văzut la FCSB. Acum deja a intrat în rutina cu care ne-a obișnuit FCSB. Lucrurile se întâmplă în mod normal, adică nu te mai surprinde cu nimic. FCSB mai surprinde doar individual cu jucători care sunt foarte buni pentru Liga 1. La nivel de echipă, acolo unde au suferit întotdeauna, când ai zis că s-au regăsit și că fac o e chipă, s-a întâmplat ceva și n-au mai funcționat.

Cel mai greu job din univers: să fii astronaut. Urmărește 12 oameni simpli care încearcă să fie acceptați în spațiu. Pe Digi World și Digi Online, de la 22:00!

Din păcate, FCSB are jucători, dar suferă la nivel de echipă, de tactică de joc, de abordare a partidelor. De multe ori ți se pare că tactica aleasă nu e corectă, că jucătorii nu sunt pe posturile pe care ar trebui să fie.

Ciprian Marica nu-l ”slăbește” pe Gigi Becali: ”Nu vorbim de nevoile echipei, ci de gusturile patronului”

Mă uit și la transferuri. Văd că transferă în continuare ofensiv. Ofensiv, ofensiv, dar atât Dică, cât și Mihai Stoica spuneau că au probleme în defensivă, unde au doi fundași centrali noi, fundaș dreapta nu se știe cine e titular. Acolo erau problemele! Transferurile se fac doar în compartimentul ofensiv, acolo unde îi plac patronului jucătorii și sunt pe gustul lui. Deci, nu vorbim de nevoile echipei, ci de gusturile patronului”, a declarat Ciprian Marica, conform sport.ro.

Etichete: gigi becali , ciprian marica


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă