FCSB riscă 10 zile de carantină la revenirea din Turcia. Reacţie furibundă a lui Gigi Becali

1 lună in urmă 1

FCSB riscă 10 zile de carantină la revenirea din Turcia, ţară aflată pe lista „galbenă” a autorităşilor române. Oficialii clubului au susşin că au primit o derogare, însă Guvernul și Ministerul Sănătății neagă acest lucru. FCSB poate bulversa întreg campionatul dacă autoritățile vor decide să bage tot lotul în carantină după întoarcerea din Turcia, programată peste câteva zile.

FCSB în carantină. Reacţia lui Gigi Becali

„Legea spune că excepție fac echipele care participă la competiții sportive, care înseamnă și pregătire sportivă. În fiecare zi joacă 11 la 11, fac competiție sportivă! Ne-am interesat, nu puteam să primim o hârtie oficială. Dar cei de la DSP cu care am vorbit ne-au transmis că la revenirea în țară o să dăm o declarație: „Am făcut pregătire sportivă, n-am luat contact cu nimeni, am făcut antrenamente doar între noi, am stat în hotel”. E mai multă siguranță așa, n-am jucat nici amicale.  N-am stat în public, cu oameni din afară, ca să luăm covid. Poate noi am vorbit cu o persoană cu care am stabilit asta. Gazeta nu a vorbit cu persoana asta, ci cu un ministru, cu un secretar de stat, care n-are habar de lege”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali se retrage în 2021: „Viața publică înseamnă păcate. La revedere, gata!”

„Plecam dacă nu luam asigurare? Dacă nu o să avem dreptate, mergem la judecător, ce să facem? Nu poate să ne bage în carantină, că nu-i lasă legea! Noi am fost la pregătire de competiție sportivă. N-a mai mers niciun alt club in Turcia pentru că nu mai are nimeni inteligență. Puteau să vorbească la DSP și ei”, a mai spus Gigi Becali.

Conform normelor in vigoare, pot fi exceptați de la carantinare „membrii delegațiilor sportive românești care se întorc în România de la competiții sportive internaționale”. Or, antrenamentele nu pot fi considerate „competiții internaționale”.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă