FCSB, probleme după ce jucătorii s-au vindecat de COVID-19?. „Le va fi greu celor care vin după această perioadă!”

1 lună in urmă 20

Nicolae Dică (41 de ani), secundul echipei naționale a României, crede că FCSB poate avea probleme după ce jucătorii care au fost infectați cu COVID-19 s-au vindecat.

Secundul lui Mirel Rădoi de la echipa națională a României a analizat situația de la FCSB, echipă lovită din plin de COVID-19. Trupa „roș-albastră” nu a putut juca meciul cu Farul Constanța din etapa a 13-a din Liga 1 și a pierdut la masa-verde duelul cu FC Voluntari din optimile de finală ale Cupei României din cauza virusului asiatic.

FCSB nu a putut prezenta 13 jucători pentru a juca cele două meciuri, toate acestea din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 apărute după pauza comeptițională datorată meciurilor din luna octombrie a echipei naționale, dar și din cauza accidentărilor.

FCSB, probleme după ce jucătorii s-au vindecat de COVID-19

Nicolae Dică a vorbit despre situația în care se află FCSB și este de părere că trupa „roș-albastră” ar putea întâmpina probleme dacă jucătorii au avut simptome și nu au putut să se pregătească în toată această perioadă.

„Le va fi greu celor care vin după această perioadă. Au nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. Nu ştiu dacă ei au făcut ceva în această perioadă, dacă au avut simptome. Dacă n-au avut simptome, poate au făcut ceva”, a spus Nicolae Dică, pentru Telekomsport. 

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol înscris în partida cu CS Mioveni

Pe lângă jucătorii care au revenit după ce au fost infectați cu COVID-19, la antrenamentele vicecampioanei României s-a întors și Edi Iordănescu, cel care a fost depistat pozitiv și nu a putut să îi pregătească pe elevii săi încă de la partida câștigată cu CS Mioveni, scor 3-0, de pe 16 octombrie 2021.

Pentru vicecampioana României urmează meciul cu FC Argeș, duminică, 31 octombrie, ora 20.30, în etapa a 14-a din Liga 1, sezonul 2021 – 2022, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport, Look Sport Plus și Telekom Sport.

The post FCSB, probleme după ce jucătorii s-au vindecat de COVID-19?. „Le va fi greu celor care vin după această perioadă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă