FCSB prinde încredere. Keșeru: “Nu suntem la potențial maxim” Reacția față de neconvocarea la națională

3 săptămâni in urmă 27

  • Liga 1: Chindia - Gaz Metan, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Argeș - FC Botoșani, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Claudiu Keșeru a declarat că FCSB nu este deocamdată la capacitate maximă și poate să câștige titlul. Atacantul a comentat și decizia lui Mirel Rădoi de a nu-l convoca la echipa națională, pentru meciurile decisive din luna noiembrie, în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.

Keșeru (34 de ani) a jucat 85 de minute în meciul Farul - FCSB, dar n-a reușit să înscrie. Totuși, atacantul a fost mulțumit de evoluția lui.

VIDEO Rezumatul meciului Farul - FCSB 0-1

"Per ansamblu, am avut o evoluție consistentă, chiar dacă au avut posesia mai mult decât noi. În repriza a doua, cred că am controlat destul de bine jocul, n-au avut ocazii periculoase, iar noi puteam să stabilim soarta partidei mai devreme. Dar se pare că ne place să trăim cu emoții până la final.

Se vede diferența, mai ales la jucătorii care au fost izolați. Dar încet, încet avem un efectiv numeros. În general, pot mai mult. Dar per ansamblu cred că mi-am pus amprenta asupra strategiei noastre de joc, ne-am creat multe ocazii. Păcat că n-am reușit să înscriem de mai multe ori. Am avut o evoluție coerentă, consistentă.

Ceea ce am observat e că, probabil, unii dintre jucători nu erau conștienți de potențialul pe care-l au și de valoarea pe care o au. Cred că acolo e marea schimbare, să-și dea seama că pot cu adevărat să fie campioni. Cu siguranță, antrenorul are o mare parte din merit în ceea ce privește reacția echipei. Încet, încet, se vede. Încă nu suntem la potențial maxim", a spus Claudiu Keșeru.

Keșeru: "Un antrenor nu trebuie să-și explice alegerile"

Claudiu Keșeru n-a fost convocat de către selecționerul Mirel Rădoi pentru meciurile cu Islanda (11 noiembrie) și Liechtenstein (14 noiembrie), în preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022.

47 de selecții și 13 goluri are Keșeru pentru "tricolori". Ultimul meci jucat este România - Armenia, scor 1-0, pe 11 octombrie, când a evoluat timp de 62 de minute.

"Am văzut lista și nu am nimic de comentat. Sunt alegeri care nu-mi aparțin, pe care nu vreau să le comentez. Sunt concentrat la echipa mea de club. Când se va face apel, întotdeauna răspund prezent și cu inimă. Nu e nevoie să vorbească (n.r. – Mirel Rădoi) cu mine, nu cred că un antrenor trebuie să-și explice alegerile. Sunt destul de matur încât să pot să primesc o veste, că e bună, că e rea", a precizat Keșeru.

Etichete: liga 1 , romania , echipa nationala , claudiu keseru , farul , mirel radoi , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă