FCSB poate rămâne fără căpitan! Florin Tănase, suspect de ruptură musculară | EXCLUSIV

3 luni in urmă 20

Florin Tănase, căpitanul în vârstă de 25 de ani lui FCSB, a ieșit accidentat din meciul cu Gaz Metan Mediaș, scor 3-2, din etapa cu numărul 11 din Liga 1.

În minutul 67 al partidei dintre Gaz Metan Mediaș și FCSB, Florin Tănase a cerut schimbare, acuzând o problemă musculară. În locul său a intrat tânărul Octavian Popescu, iar banderola a trecut pe brațul lui Olimpiu Moruțan.

Potrivit surselor ProSport, Florin Tănase este suspect de ruptură musculară.

Florin Tănase, suspect de ruptură musculară, după Gaz Metan Mediaș – FCSB

Imediat după meci, fotbalistul roș-albaștrilor a plecat direct către București, pentru a efectua mai multe investigații. Florin Tănase ar fi simțit exact ca în momentul unei rupturi musculare, fapt care i-a îngrijorat și mai tare pe cei din staff-ul lui FCSB.

Schimbarea lui Florin Tănase a venit după ce Toni Petrea a fost nevoit să îl înlocuiască și pe Dennis Man, care în minutul 26 a acuzat dureri la piciorul drept, s-a așezat pe gazon și a hotărât, împreună cu staff-ul medical, că este mai bine să nu continue jocul.

Dennis Man le dă motive de îngrijorare celor de la FCSB! A acuzat probleme medicale la meciul cu Gaz Metan și a fost înlocuit cu Sergiu Buș | VIDEO Darius Olaru, „pedepsit” după ce a marcat două goluri în partida Gaz Metan – FCSB! Decizia surprinzătoare a antrenorului Toni Petrea Valentin Crețu, gafă mare la Mediaș! A făcut cadou un penalty din care Gaz Metan a egalat-o pe FCSB | VIDEO

The post FCSB poate rămâne fără căpitan! Florin Tănase, suspect de ruptură musculară | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă