FCSB poate pierde locul 1, după 0-0 cu FC Argeș. Ce i-a împiedicat pe roș-albaștri să învingă nou-promovata

1 lună in urmă 13

Liga 1: Academica Clinceni - Botoșani, miercuri, 14:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Gaz Metan Mediaș, miercuri, 20:00, Digi Sport 1

Terenul le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor. Înainte de startul partidei, organizatorii au făcut eforturi pentru a îndepărta zăpada la timp și chiar s-a luat în calcul amânarea startului cu un sfert de oră.

FC Argeș - FCSB 0-0. Roș-albaștrii pot pierde primul loc

"Ne-am dorit să câștigăm, dar terenul a fost cum a fost, pe o vreme destul de dificilă și n-am putut să ne facem jocul. Trebuia să câștigăm, dar azi n-a fost să fie, nu s-a putut astăzi.

Nu putem să aspunem că am avut ghinion, a fost foarte greu să ne creăm ocazii, a fost un joc foarte haotic, nici nu puteai să faci posesie pentru că terenul era moale și înghețat. E dificil să jucăm așa, dar toate echipele au același program.

Noi ne simțim bine, suntem foarte bine pregătiți și putem juca în ritmul ăsta. E bine să jucăm pe Național Arena, e terenul foarte bun, mai ales pe vremea asta. Acolo e casa noastră, acolo spațiile parcă sunt mai mari și avem mai multe spații să deschidem echipa adversă", a spus Răzvan Oaidă.

După 0-0 cu FC Argeș, FCSB poate pierde primul loc. Roș-albaștrii au două puncte avans în fața campioanei în exercițiu, care poate reveni pe prima poziție dacă trece de Astra.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Etichete: fc arges , razvan oaidă , fcsb , fc arges fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă