FCSB, out de pe Arena Națională! Printre variantele clubului lui Gigi Becali se numără și stadionul ”Steaua”

1 lună in urmă 24

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

După derby-ul cu Dinamo, transmis în direct pe Digi Sport 1, duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00, FCSB va fi obligată să-și găsească altă ”casă” pentru jocurile cu Academica Clinceni și CS Mioveni. Arena Națională va găzdui un concert internațional pe 18 septembrie, iar în perioada 7-17 octombrie, pe cel mai mare stadion al țării se va desfășura un turneu de jocuri video.

FCSB, obligată să se mute din nou de pe Arena Națională! Roș-albaștrii se pot ”întoarce” în Ghencea

Se poate îndeplini marele vis al conducerii FCSB-ului, acela de ”a se întoarce” în Ghencea. Roș-albaștrii au făcut cerere să joace pe stadionul ”Steaua” partida cu Academica Clinceni, iar răspunsul CSA nu a fost nici pozitiv, dar nici negativ. 

Noi am făcut o adresă și am primit un răspuns foarte alambicat, în care ni se explica că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile, pentru că prioritate au echipele de fotbal și rugby ale CSA.

Am vorbit cu Valeriu Argăseală și l-am rugat să trmită o nouă adresă Clubului Sportiv al Armatei, în care să specificăm că este vorba despre meciul nostru cu Academica Clinceni, care se va disputa în weekendul 25-26 septembrie, când CSA Steaua joacă la Brașov, deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere”, a declarat MM Stoica, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri cu fanii, găzduită de canalul oficial de Facebook al clubului FCSB, în urmă cu o săptămână.

Stadionul ”Arcul de Triumf” și arena din Buzău, alte terenuri luate în calcul de conducerea roș-albaștrilor, nu reprezintă soluții viabile pentru FCSB și, iar varianta Ghencea nu pare să aibă mari șanse în acest moment. Astfel, vicecampioana poate merge la Ovidiu sau la Giurgiu, unde și-a mai disputat partidele de pe teren propriu în trecut.

Etichete: fcsb arena nationala , fcsb ghencea , stadion fcsb , fcsb academica clinceni , fcsb acasa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă