FCSB, OUT de pe Arena Nationala! Care sunt meciurile pentru care Gigi Becali trebuie sa gaseasca alt stadion si ce variante au ros-albastrii

1 lună in urmă 35

Arena Nationala va fi gazda unor meciuri in cadrul Campionatului European de fotbal care va avea loc in aceasta vara. 

Avand in vedere cele 4 partide programate in perioada 14-29 iunie care vor avea loc pe Arena Nationala, stadionul va fi preluat de UEFA din aprilie, pentru ca oficialii europeni sa faca toate pregatirile necesare. 

In aceste conditii, FCSB va fi nevoita sa isi gaseasca o "casa noua" pentru partidele de pe teren propriu care vor mai fi de disputat din acest sezon al Ligii 1. 

Ultimul meci care se va desfasura pe Arena Nationala inaintea turneului final al Euro 2020 este FCSB - CFR Cluj, care se va juca in weekend-ul 20-21 martie.

Apoi, pentru returul cu Universitatea Craiova, programat in primul weekend din aprilie, si pentru partidele din playoff, FCSB va trebui sa gaseasca un alt stadion.

Printre variantele pe care le au ros-albastrii se numara arenele din Buzau, Targu Jiu sau Giurgiu, aceasta din urma fiind folosita, insa, si de Astra, si de Chindia Targoviste. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă