FCSB, negocieri cu Claudiu Keșeru pentru a reveni la FCSB. „Am vorbit cu el!” De ce nu semnează atacantul

2 luni in urmă 14

Claudiu Keșeru a intrat în dizgrația oficialilor de la Ludogoreț Razgrad, iar Gigi Becali a aflat și l-a contactat pe atacantul în vârstă de 34 de ani.

Internaționalul româna  fost trimis la echipa secundă a celor de la Ludogoreț Razgrad și nu a prins lista pentru Champions League pentru „dubla” cu Olympiacos din turul 3 preliminar.

Astfel, mai multe echipe din Liga 1 s-au interesat de serviciile internaționalului român, iar pe listă se află Rapid și FCSB.

FCSB, negocieri cu Claudiu Keșeru pentru a reveni la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a luat legătura cu Claudiu Keșeru după ce atacantul nu a mai fost inclus în planurile campioanei Bulgariei, dar internaționalul român în vârstă de 34 de ani l-a refuzat pe oficialul FCSB deoarece speră să se retragă de la Ludogoreț și să rămână în cadrul clubului.

Gigi Becali a comentat și în legătură cu posibilitatea ca atacantul lui Ludogoreț Razgrad să ajungă la Rapid, rivala FCSB-ului din etapa a 5-a, iar acesta este sigur că Claudiu Keșeru nu ar merge niciodată la formația din Giulești.

„Am vorbit cu el, dar nu vrea să vină. Îl lăsam eu pe Keșeru? El e stelist d-ăla mare! El rupea tricoul cu dinții, dar nu a vrut. A încercat, i-a rugat pe ăia să îl lase. Au zis că îl țin în club, în administrație. (n.r. despre un transfer al lui Keșeru la Rapid)Niciodată în viața ta nu o să vezi asta. El e stelist înfocat, rupe din tricoul cu dinții”, a spus Gigi Becali, patronul FCSB, la Pro X.

Claudiu Keșeru (34 de ani) a jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2014 – februarie 2015, după care a fost vândut de Gigi Becali la Al Gharafa SC cu 2,4 milioane de euro. Fotbalistul cotat de site-urile de specialitate la 1,5 milioane de euro a adunat 48 de meciuri în tricoul roș-albastru, a dat 28 de goluri și a oferit 9 pase decisive.

The post FCSB, negocieri cu Claudiu Keșeru pentru a reveni la FCSB. „Am vorbit cu el!” De ce nu semnează atacantul appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă