FCSB l-a pierdut pe George Merloi, remarcatul de la Astra, din cauza condițiilor de antrenament! Calitatea ”fantastică” a mijlocașului

1 lună in urmă 1

Cupa României: Dunărea Călărași - Dinamo, joi, 20:00, Digi Sport 1

Serie A: Parma - Inter, joi, 21:45, Digi Sport 2

Mijlocașul de bandă de 21 de ani a fost transferat de Astra în vara anului trecut, după ce a impresionat la Academica Clinceni stagiunea precedentă.

George Merloi, remarcatul de la Astra, pierdut de FCSB din cauza condițiilor de antrenament

De altfel, sezonul bun făcut de Academica Clinceni a fost singurul pentru George Merloi la clubul din Ilfov, cu care a semnat după trei ani în care a evoluat la echipa U19 și cea secundă ale lui Rennes.

În Franța, George Merloi ajunsese după o experiență la FCSB, club care l-a pierdut, după cum chiar jucătorul recunoștea, din cauza condițiilor de antrenament din acea perioadă, cu mult inferioare celor pe care acum echipa lui Gigi Becali le pune acum la dispoziție juniorilor.

FCSB m-a pierdut prea ușor. Din cauza condițiilor de antrenament am decis să plec. Dar, în cele din urmă, a fost mai bine așa, am reușit să ajung la Rennes, ceea ce a fost un pas decisiv în cariera mea”, recunoștea George Merloi, în luna decembrie a anului 2019, pentru Fanatik.

Alegerea de a pleca de la FCSB a fost luată de George Merloi mai degrabă cu capul decât cu sufletul, Florin Bratu, cel care l-a antrenat în perioada junioratului, dezvăluind, prezent în studioul Fotbal Club, de la Digi Sport, după Petrolul - Astra, că visul jucătorului a fost mereu să evolueze la prima echipă a ”roș-albaștrilor”. De asemenea, Florin Bratu a remarcat calitățile jucătorului, printre care și șutul cu piciorul stâng, catalogat ”fantastic”.

Eu l-am antrenat câteva luni la Academia Sport Team, în 2014-2015 cred. Are calitate cu piciorul stâng, fantastic, lovește foarte bine mingea. Provine dintr-o familie bună, o familie care a stat foarte mult lângă el și și-a dorit să se dezvolte în acest domeniu. Iată că a reușit. O să vedeți că Merloi o să ajungă acolo unde își dorește.

Îl cunosc bine, și-a dorit tot timpul să ajungă la FCSB, să joace pentru prima echipă a FCSB-ului, el practic acolo a crescut. Drumurile au fost despărțite, a fost trei ani în Franța, i-a prins bine experiența de acolo”, a declarat Florin Bratu.

Ilie Dumitrescu a prezentat calitățile lui George Merloi

Prezent, de asemenea, în studio după meciul de Cupă, Ilie Dumitrescu, la rându-i mijlocaș de bandă în cea mai mare parte a carierei, a evidențiat calitățile lui George Merloi.

Contează foarte mult reușita asta pentru el. Eu l-am remarcat la pauza meciului. A fost cel mai activ din atac. Este un jucător care intră în adversar, cere foarte bine mingea între linii, unu contra unu tot timpul, încearcă să și finalizeze, dar este nevoie de continuitate”, a transmis Ilie Dumitrescu.

VIDEO cu declarațiile făcute de Florin Bratu și Ilie Dumitrescu despre George Merloi:

Etichete: florin bratu , ilie dumitrescu , petrolul astra , george merloi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă