FCSB, ironizată de un câștigător al Cupei Campionilor Europeni: „Are o obiective extraordinare, să nu promoveze CSA Steaua”

1 lună in urmă 2

Fostul mijlocaș a taxat-o pe FCSB pentru că a folosit mai multe rezerve în optimile Cupei României, 0-1 cu Dinamo, și că oficialii echipei din Liga 1 au ca obiectiv să blocheze promovarea în Liga 2 a celor de la CSA Steaua.

Tudorel Stoica: „FCSB face o aroganță prea mare”

„Nu urmăresc ce se întâmplă la FCSB şi nu mă interesează. Am văzut că are obiective mari în campionatul ăsta. Obiective extraordinare. Renunţă la Cupă doar ca să nu poată CSA Steaua să promoveze în Liga a doua. E ceva incredibil!

 Sunt două obiective importante în ţară: Cupa şi campionatul. Dar să renunti la Cupă doar pentru a împiedica Steaua să promoveze mi se pare o aroganţă prea mare”, a declarat Tudorel Stoica la Look Sport+.

Sper ca CSA să intre în Liga a doua şi apoi, uşor, uşor, să meargă acolo unde îi e locul, în Liga 1. Obiectivul ăsta e – Tudorel Stoica Sunt convins că orice coleg r accepta să se implice la Steaua şi am şi merita pentru că avem o experienţă. Sunt convins că se va apela la noi dacă promovează în Liga a II-a. Pe mine m-au contactat mulţi care ar vrea să sponsorizeze pentru că avem şi un nume 
– Tudorel Stoica

Datele finalei cu CSA Steaua se suprapun cu ultimele două etape din play-off

Strategia pe care Gigi Becali și Mihai Stoica o au pentru a o bloca pe CSA Steaua în Liga a 3-a ar putea fi serios afectată de modul în care se va prelungi lupta la titlu în Liga 1 și dacă aceasta va avea miză inclusiv în finalul sezonului. Barajul FCSB - CSA Steaua, dacă ambele vor câștiga în semifinale, lucru extrem de probabil, e programat în weekend-urile 22/23 și 29/30 mai. 

Fix în acea săptămână se vor juca și ultimele două etape din play-off. Conform site-ului as47.ro, lista refăcută de FCSB zilele trecute conține multe nume importante de la formația care activează în Liga 1. Totuși, jucătorii la care se va apela pentru a fi trimiși să țină piept Stelei nu vor mai putea să apară și pe foaia de meci a confruntării din play-off-ul Ligii 1 din etapele 9 și 10, care vor avea loc pe 22/23 și apoi pe 26-27 mai. 

Un posibil „11” pentru FCSB ar putea fi: Târnovanu - Pantea, Botezatu, Nedelcu, Soildeis - Șut, L. Filip, Simion - Oaidă, Vukusici, Buziuc

VIDEO Ilie Stan speră ca FCSB și Steaua să fuzioneze: „Nu mai există spiritul Stelei”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Basarab Panduru, necruțător cu FCSB: „Cum se poate nenoroci o echipă în halul ăsta?! Are cel mai urât fotbal. Nu o mai recunosc”Puștiul-minune de la FCSB ratează iarăși naționala! De ce nu-l va lăsa Gigi Becali să dea curs convocării de la FRF

Ce s-a ales acum de Elena Cârstea, la 14 ani de când a părăsit România definitiv. „Am rămas fără dinți.„ Anunțul dureros al artistei

Libertatea

Playtech: Diana Șoșoacă, UMILITĂ în ultimul hal la TV. Un jurnalist celebru a explodat: 'O nesimțită ordinară sunteți!'
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă