FCSB II - CSA Steaua, liveSCORE de la 17:00 » VIDEO + FOTO Ultrașii din Peluza SUD au venit la baza din Berceni!

2 months ago 4

LIGA 3  ·  FCSB II - CSA STEAUA

00, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. Partida nu e transmisă la TV, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro. +12 FOTO

FCSB II și CSA Steaua se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. Partida nu e transmisă la TV, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020, 15:30 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 15:50

FCSB II și CSA Steaua se întâlnesc astăzi, de la ora 17:00, în runda secundă a seriei 4 din Liga 3. Partida nu e transmisă la TV, dar poate fi urmărită liveSCORE pe GSP.ro. 

live de la 17:00 » FCSB II - CSA Steaua

Fanii din Peluza SUD, cei care susțin CSA Steaua, și-au făcut apariție în număr mare la porțile arenei din Berceni, cu o oră și jumătate înaintea fluierului de start. Ultrașii au condus autocarul până la stadion, unde au afișat mai multe mesaje. 

„Meci de meci ne tot strigați / Astăzi am venit să ne aplaudați”

CSA Steaua, favorită la primul loc

În prima etapă a sezonului de Liga 3, CSA Steaua a învins-o categoric pe CS Balotești, scor 5-1. FCSB II a pierdut derby-ul cu Dinamo II, scor 2-3. Din seria 4 mai fac parte Progresul Spartac, Metalul Buzău, Rapid II, CS Tunari, Concordia Chiajna II și FC Voluntari II.

Citește și alt eștiri despre fotbalul din ligile inferioare: 

Costel Enache a fost prezentat oficial la noua echipă: „Spiritul creat aici m-a convins”VIDEO + FOTO Juve de Maramu’ » Povestea celei mai surprinzătoare echipe din Liga 2: promovare cu salarii de 2.000 de lei în echipamentul „Bătrânei Doamne”

Ideea genială a unor localnici din unul din cele mai sărace sate din România. Pentru ce cer 500 de lei

Libertatea

Playtech: Ce a făcut Simona Halep imediat după victoria cu Putintseva. Oamenilor nu le-a venit să creadă
Read Entire Article
Powered By Seo Tools