FCSB. Gigi Becali, șanse mari să rezolve azi al doilea transfer al iernii: „Cluburile au ajuns la un acord”

1 lună in urmă 10

UPDATE ora 17:00. Cluburile au ajuns la un acord, anunță impresarul lui Denis Haruț

De ultimă oră, FCSB și FC Botoșani s-au pus de acord asupra sumei de transfer, principalul aspect pe care Gigi Becali și Valeriu Iftime trebuiau să-l rezolve astăzi. „Cluburile s-au înțeles, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct”, a declarat, pentru GSP.ro, de la negocieri, Florin Vulturar, agentul lui Denis Haruț. 

UPDATE 15:55. Valeriu Iftime confirmă negocierile cu FCSB

„Am avut o primă discuție prin impresar. Încă nu am ajuns la o concluzie. Urmează să mă aud cu domnul Becali, să tragem linie, să adunăm, să scădem, să ieșim bine”, a spus Iftime pentru Gazeta Sporturilor.

Știrea inițială:

Sursele GSP.ro dezvăluie că Gigi Becali, patronul FCS, se întâlnește acum cu impresarul Florin Vulturar pentru a negocia ultimele detalii ale transferului internaționalului de tineret Denis Haruț. 

În acest moment, este o diferență de 100.000 de euro între suma cerută de Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, și ceea ce oferă echipa roș-albastră. Totuși, dsunt șanse mari ca transferul să se facă pe o sumă de un pic peste 500.000 de euro.

Denis Haruț

Denis Haruț

Denis Haruț este un fundaș dreapta de 21 de ani, care poate juca și ca fundaș central. Are 4 selecții pentru România U21 și 15 meciuri în acest sezon pentru FC Botoșani

1.000.000e cota lui Haruț pe transfermarkt

Cum ar putea arăta FCSB în 2021: Vlad - Haruț, Cristea, Miron, Radunovic - Moruțan, Simion, Olaru - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman

VIDEO  Dennis Man, despre absența lui Gigi Becali de la TV și cum a învățat să treacă peste critici „Cred că vede și dânsul asta!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV. Gigi i-a șocat și pe arabi! Pretenția de ultralux la transferul lui MoruțanGigi Becali are o nouă superofertă pe masă » 7 milioane de euro pentru un titular!

Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo

Libertatea

Playtech: Cum arată casa de milioane a lui Teo Trandafir. Vedeta de la Kanal D e unică, ce este interzis la ea acasă
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă