FCSB. Gigi Becali s-a testat de COVID: „Intra cu mască, fără mască. Nu avea nicio teamă” » De ce nu mai apare la TV și cine îi ia locul

5 luni in urmă 14

LIGA 1  ·  FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 28 septembrie 2020, 12:32 / Actualizat luni, 28 septembrie 2020 12:41

Mihai Stoica a vorbit despre Gigi Becali, patronul FCSB, și a explicat  de ce acesta nu vrea să mai vorbească despre echipa sa în presă.

Mai mult, MM Stoica a dezvăluit că, deși FCSB a fost lovită în plin de coronavirus, Gigi Becali nu a avut nicio problemă, iar testul său a fost negativ.

„Gigi Becali nu a fost nici măcar dezamăgit după meciul cu Poli Iași. A înțeles situația! El nu a avut nicio problemă cu acest coronavirus. Când aveam etajul transformat în spital, la bază, el intra acolo, cu mască și fără mască. Nu avea nicio teamă că se poate infecta. Nu a avut niciodată problemă. S-a testat și a fost negativ!

Nu mai dorește să apară în spațiul public niciodată! E o alegere personală. E calea pe care și-a ales-o și sunt convins că așa va fi, că nu va renunța. Probabil că și de aceea voi fi eu mai activ, pentru că în ultima vreme nu vorbit”, a declarat Mihai Stoica la Pro X.

VIDEO Gigi Becali a explicat de ce nu poartă mască: „Sunt câine să-mi pun botniță? Mie doctorii asta mi-au spus”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali, acuzat după umilința de la Iași: „De ce să ajungi să faci asta?”Absența lui Gigi Becali din spațiul public, explicată de un apropiat: „Totul e din această cauză”

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, l-a făcut praf pe Nicușor Dan. „Gabi a fost...„

Libertatea

Playtech: Ce scrie în diploma de studii a lui Nicușor Dan. Contracandidații lui ar trebui să se teamă de asta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă