FCSB. Gigi Becali răspunde după interesul lui Fenerbahce pentru Man! Patronul FCSB, anunț clar: „Asta vreau”

1 lună in urmă 16

După ce presa din Turcia a scris că Fenerbahce este gata să facă o ofertă pentru golgeterul Ligii 1, Gigi Becali a reacționat și spune că nu vrea să-l vândă pe Dennis Man, obiectivul fiind câștigarea campionatului.

FCSB. Gigi Becali nu-l vinde pe Dennis Man

„Nu mai vând niciun jucător! Nu mă mai interesează să mai vând nimic acum. Vreau să iau campionatul. 

Nu știu de oferta asta. Să o facă, dar eu nu mai vreau să vând! Eu nu mai vreau să vând nimic. Vreau să iau campionatul!”, a declarat Gigi Becali pentru as.ro.

Pe lângă Fenerbahce, de Dennis Man s-ar mai fi interesat echipe precum ParmaRomaFiorentina, Sevilla, FeyenoordSheffield United sau Atalanta în ultimele 12 luni.

13 goluriși 6 assist-uri are Dennis Man în 14 meciuri din acest campionat la FCSB

6.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man, ca pe vremea Ghetelor de Aur!

Gazeta Sporturilor a scris azi că randamentul lui Denis Man la FCSB e formidabil, cu 13 goluri în 16 etape. Dacă-și va păstra media, Dennis va trece de 30 de goluri în sezonul acesta, o performanță nemaiîntâlnită în România din anii '80, când Mateuț și Cămătaru înscriau peste 40 de goluri pe campionat și deveneau cei mai buni marcatori din Europa

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic
 – Dennis Man

VIDEO Cum se pregătește Dennis Man de transferul la o echipă de top a Europei

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Cât lipsește Olimpiu Moruțan: a venit rezultatul RMN-ului » De ce e o pierdere uriașă pentru liderEXCLUSIV Atenție, Dennis Man! » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

„Te omor în numele copilului meu”. De ce nu fac oamenii loc unei ambulanțe care vine pentru altcineva?

Libertatea

Playtech: Anunțul ȘOCANT făcut de George Simion, chiar ieri. E ireal ce se întâmplă cu partidul AUR
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă